Anonim

Vad forskare ser över Antarktis

Han fick förtroende för att skydda världsregeringens högsta säkerhetsfängelse från de farligaste brottslingar och pirater från hela världen, han måste vara extremt stark. Den främsta anledningen till framgången med massutbrottet var att han lurades men inte besegrades. Är han i nivå med amiralen? Eller kanske någonstans lägre än så?

Du kan inte gå efter status ensam för att ange någons faktiska makt.

Efter det stora utbrottet från Impel Down, degraderades han till vice vakt. Förmodligen på grund av hans stolthet. Så baserat på status ensam skulle du tro att Hannyabal var starkare än Magellan, vilket vi vet att han inte är.


Tja, han var inte före timeskipet. Vi har inte sett någon av dem efter det, så det är svårt att säga var de står nu.

I One Piece-kraftsystemet är det faktiskt svårt att säga vem som är starkare i allmänhet, eftersom det beror på många faktorer, som vem du står emot. Till exempel var Crocodile mycket starkare än Luffy, men Luffy slog honom fortfarande genom att använda vattentricket. Enligt min mening tror jag att han inte skulle vara långt borta från admiralens nivå, eftersom han slog Blackbeard's besättning med bara en hydroattack. Egentligen Magellans kraft och förmåga gör honom till den perfekta killen för jobbet och skulle inte vara en bra amiral. Han skulle ha svårt att arrestera någon utan att förgifta honom dödligt.

2
  • Spoilerformatering är lite konstig; Jag har redigerat ditt inlägg för att flytta bilden till ett spoilerblock.
  • 1 För att lägga till detta i mer statligt sammanhang. Garp hyllas i allmänhet som någon otroligt kraftfull och redan betecknad som någon som borde ha varit admiral och till och med flottamiral men var nöjd med Vice Admiral. Samma sak för många positioner avslöjade över tiden, de motsvarar inte alltid karaktärens styrka. Ibland är de svagare som kapten Fullbody eller Morgan.

Det finns inget sätt att veta eftersom One Piece är relativ, men det finns några fakta som hjälper till att avgöra detta bättre. Här är också ett relaterat inlägg: Haki vs Venom Venom Fruit

Inget riktigt sätt att träna mot att förgiftas på Magellans giftnivå, medan vissa människor som Herr 3 och Ivankov verkar ha motåtgärder. Till och med Gold Roger dog av sjukdom som indikerar Haki / styrka hjälper inte mot fysiologiska förändringar.

Han fängslades och höll i linje världens värsta brottslingar:

  • Många av Blackbeards besättning inklusive Shiryu, Logia-användare och starka Haki-användare.

  • Blackbeard (Yonkou) och besättningen besegrades helt av honom. Det är också värt att notera att Shanks ärr gavs av Blackbeard innan han ens fick Yami Yami-frukten. 1 Yonkou = Marines + Piratelords enligt regeringens bedömning.

  • Positioner baseras också på intelligens, karriärdrift och politik.

  • Han tillbringade större delen av dagen i badrummet när han slutligen förgiftade sin egen mat som magen inte klarar. Detta kan argumenteras som ett negativt för en position som admiral som är offentligt synlig.

  • Det fastställdes aldrig om han kan använda Haki eller inte. Många fruktanvändare, särskilt kraftfulla, brukar lita mer på sina frukter som Ace och Kizaru.

Med tanke på att hans djävelfrukt är av Paramecia-typ kan han inte vara i nivå med admiraler. Det är också okänt om han kan ändra sitt giftkomposition som Coco från Toriko. Om han kan förändras kan han anses vara något farlig. Om han inte kan förändras verkar han ganska värdelös eftersom Iva-san hade motgift mot sitt gift. Han kunde bevaka fängelset eftersom fängelset hade många andra stödjande funktioner för att fånga de fängslade. Men det misslyckades också. Så han kan inte vara i samma liga som amiraler men mycket lägre än dem.

7
  • 2 är det fel att säga att en karaktär är kraftfull eller inte bara på grundval av hans / hennes djävulens frukt, även paramecia-typer som känner till haki är ibland i nivå med dem av logiatypen. Whitebeard hade gura gura no mi (vilket är paramecia) men han var mäktig än amiralerna!
  • absolut korrekt. kan inte säga något om det. men magellan visade ingen benägenhet att ha haki. Och även om det inte kan jämföras på grund av fruktens typ, men att vara immateriell är en extra fördel som inte finns med paramecia.
  • Jag skulle säga att han är kraftfullare än Croc (som är en logia) eller Gecko och sannolikt vissa haki-användare. Jag tvivlar starkt på att han är lika stark som en amiral (de är de starkaste i marinerna förutom (ibland) deras chefer och Magellan är i marinorna) men man kan inte bara titta på djävulens frukt. Det antyds starkt att Shanks är starkare än en amiral och han verkar inte ha någon djävulsk frukt. Raliegh gör det definitivt inte och höll sig mot en amiral. Återigen har de haki men Luffy besegrade 2 kanonlogier utan haki.
  • 1 Han kan inte vara lika som en admiral, eftersom han vet att admiraler kan använda Haki medan Magellan inte kan. Han är definitivt stark, det faktum att han bevakar Impel Down. Som jämförelse kunde jag vara så stark som en krigsherre som försummar Haki.
  • @maseru Det finns inga bevis för att han inte känner till Haki. Vissa fruktanvändare litar helt enkelt bara på sina frukter mer, som Kizaru eller Ace. Också hans makt gör honom till en av de farligaste människorna i världen eftersom även Blackbeard (Yonkou) fick sin rumpa överlämnad till honom av Magellan.

Är han i nivå med amiralen? Eller kanske någonstans lägre än så?

Möjligen runt nivåerna av viceadmiraler men då är några av viceadmiralerna extremt starka som Issho; nu en amiral.

Återigen, som @PeterRaeves nämnde, bestämmer position inte styrkan. Dess släkting.

1
  • Första delen är en grundlös kommentar. Vänligen ge support om det finns något för detta. Som din andra del nämnde är det relativt i en värld.