Anonim

I säsong 3 avsnitt 9 av Attack on Titan försöker Eren använda sina grundande Titan-krafter för att kontrollera andra titaner på Rod Reiss titan men han kan inte. Varför fungerar inte detta?

Jag tror inte att det finns ett spoilerfritt svar på detta.

Varning: Spoilers framåt

Du behöver kungligt blod för att använda Founding Titans förmåga, tyvärr är Eren inte en kunglig ättling. När Eren först använde denna förmåga var det när han kom i kontakt med den leende titanen (hur hon hade kungligt blod är en annan spoiler).

6
  • 1 Jag förstår inte, vad betyder det "att vara i kontakt"? Var nära en annan titan med kunglig blodlinje? Vad sägs om när han använde härdningsförmågan för att rädda sina vänner? är det inte en annan grundande titanbebyggelse?
  • 2 Att vara i kontakt betyder att man fysiskt rör vid en annan person (behöver inte vara titan så vitt jag vet). Jag tror inte att härdningsförmågan är kopplad till Founding Titan.
  • En annan sak är att han behöver vara i kontakt med en kunglig blodjätte, inte en kunglig blodmänniska.
  • men i slutet av den andra säsongen när alla dessa titaner gick för att äta den andra titan efter att han kastade ett slag i luften, vem rörde han vid? Jag kommer inte ihåg mycket men var han inte ensam?
  • Han slog den leende titanen och kom kort i kontakt med henne och aktiverade därmed koordinatkraften för den grundande Titan. Om du vill veta mer om den leende titan kan du läsa wikien, men jag varnar dig, den kommer att innehålla STORA spoilers.

Anledningen till att det fungerade på den leende Titan är att hon en gång var din fritz som var kunglig blodlinje som gav den till Zeke och Eren dödade henne för att det faktum att det inte fungerar på stav beror på att han var född av kungligt blod men hörde inte Eren för han gnuggade av sig öronen. Därför har Eren en grundande Titan i sig som gör att han kan oss sättet att kontrollera titianer för att den kungliga blodlinjen också går igenom honom eftersom pappa åt Frida reiss och han åt sin pappa men det är allt jag fick