Anonim

AJ Styles & Jinder Mahal - The Phenomenal Sher [Mashup] (CC)

Vad är låten som spelas i slutet av avsnitt 3 av Yuri !!! på is, när Victor ringer till Yuri efter att han är klar med sin föreställning?

Det börjar från 20:20 till 21:40 och börjar med höga toner på piano och flöjt. Då blir det optimistiskt med slagverk och bas.

Video: Officiell ström på Crunchyroll

0

Detta verkar vara en redigerad version av spåret som kallas "Circles" i det nyligen släppta OST-albumet YuTra. Här är en länk till Spotify-uppladdningen. Likheten bör vara tydlig om du börjar lyssna på spåret från början och jämföra det med BGM i avsnittet.

Låten är 'You Only Live Once' Det står till och med på wiki-sidan (https://gyazo.com/e70977bdde7086b120bed30ea6ed2f1c) När jag tittar på Yuri !!! på Ice avsnitt 3 på crunchyroll och hoppa till 21 minuter det låter detsamma.

Här är en länk till låten som jag hänvisar till: youtube.com/watch?v=FjFGBrPIJsk Källa

5
  • "Du bor bara en gång" listas bara som ED, som inte verkar vara samma (från en snabb lyssning) som BGM spelas när Yuri Plisetsky lämnar rinken. (Det finns faktiskt ett avbrott, både visuellt och i ljudet, mellan scenerna i avsnittet och scenerna i avslutningssekvensen.) Kan du kanske säkerhetskopiera detta med något (t.ex. att nämna en specifik punkt i ED som får dig att tro att BGM egentligen bara är ED, eller påpekar varför skillnaderna mellan ED och det jag hör bara är ytliga)?
  • När jag tittar Yuri!!! on Ice episode 3 på crunchyroll och hoppa till 21 minuter det låter detsamma. Här är en länk till låten som jag hänvisar till: youtube.com/watch?v=FjFGBrPIJsk
  • @GijsDeJong är det bäst att redigera det i ditt svar och även med din Wikia-länk bör du länka till You Only Live Once om du tror att det är svaret snarare än till avsnitt 3-sidan
  • Yeah im new to stackoverflow, Welp Jag har uppdaterat mitt svar hoppas att du gillar det här sättet.
  • 1 Jag tror att det inte är detsamma. Det här kan gå för tekniskt, men det är OP: s sångkord I/III - IV - vii - V, där ED är IV - vii - I - V (i romersk sifferanalys för enklare jämförelse utan att behöva veta nyckelsignaturen).