Anonim

HITMAN AGENT 47 BLIR LAGEN !!! (Hitman Absolution Ending)

I avsnitt 7, 8 och 9 av Maria-sama ga Miteru (Maria Watches Over Us), de är inställda runt alla hjärtans dag. det sägs att vid denna tidpunkt tog Rosa Chinensis (Yōko Mizuno), Rosa Gigantea (Sei Satō) och Rosa Foetida (Eriko Torii) sina slutprov och väntade på sina universitetsval som Sei fick hennes först och fick sitt första val och deras godkännande av examen.

I avsnitt 10 och 11 spelas händelserna under jul där förhållandet mellan Sei och Shiori Kubo avslöjas. i en scen pratar Seis och hennes petite sœur Shimako Tōdō om jul och Sei hänvisar till de kommande tentorna.

När jag såg förhandsgranskningen av avsnitt 12 verkar det fortsätta från den sista delen av avsnitt 9 med Yumi Fukuzawa och Sachiko Ogasawara går på sitt datum som de hade planerat efter alla hjärtans dag.

Jag undrar, vad exakt är tidslinjen?

Avsnittets nummer avser den ordning de sändes. kronologiskt sett i serien Episoder 7, 8 och 9 inträffar efter avsnitt 10 och 11 med avsnitt 12 som inträffar efter 9.

Enligt de linjära anteckningarna i bonusmenyn på RightStuf DVD (Disk 3) sändes alla hjärtans dagspisoder tidigare då det första sändningsdatumet för avsnitt 7 föll den 14 februari, vilket är alla hjärtans dag.

Eftersom de 3 valentindagens episoder är tätt förbundna när det gäller plot kunde de inte bara sända avsnitt 7 och göras med det, så de 3 episoderna sändes i sekvens och 10 och 11 sänds efter innan den första säsongen avslutades.