Anonim

Min varuaffär stängdes nästan av

Jag har inte läst mangan, men jag har sett det på YouTube-videor

Eijiro Kirishima fick en utveckling, den andra formen för sin konst.

Finns det någon annan karaktär med en konstig utveckling?

Spoiler (Endeavour-fråga)

I grund och botten för att sammanfatta det, i de senaste kapitlen ser vi en viss karaktärsutveckling från honom som får honom att visa en ny sida av honom som leder till hans "quirk evolution". Nu när fredens symbol, All Might, har gått i pension, är Endeavour den främsta hjälten som måste leda samhället. Han känner lite tryck och ber All Might om råd, så småningom bestämmer han sig för att ändra sina sätt att fylla den saknade roll som All Might lämnade. I det senaste kapitlet hamnar han i en enorm kamp mot en Nomu som är starkare än de andra och skadas. Fångad i hans känslor utvecklas hans karaktär och hans eld växte ännu mer. Han började glöda eller blev starkare.

Från kapitel 188

Från kapitel 189

Från kapitel 189

Från kapitel 189

Baserat på min åsikt om vad quirk evolution är, är det ett ja. Men överväg också att läsa mangan eftersom det finns en möjlighet till en annan tolkning än "quirk evolution".

Enligt min mening finns det några i både prohjältar och studenter. Jag tror att den största quirk evolutionen händer

Kirishima och Endeavour.

I anime ser vi redan

Todoroki och Midoriya's quirks

utvecklas något och jag kan inte riktigt minnas om de i de senaste kapitlen utvecklas ännu mer.

Jag kan dock säga dig det, det finns en hel del karaktärsutveckling och händelser i många av karaktärerna som möjligen kommer att leda dem att utveckla sin karaktär eller personlighetsförändringar, vilket visas mer i mangan.

2
  • Kan du ge några detaljer om hur Endeavour quirk utvecklas? Genom att använda>! du kan dölja ett stycke för spoilers
  • faktiskt gör jag bara ett annat svar som förklarar den här frågan

Jag tror att Atsui nästan har en utveckling av sin egenart. I säsong 3 avsnitt 21 börjar hon visa nästan osynlig kamouflage, en bebyggelse som hon inte nämnde under säsong 1 när hon nämnde sina bebyggelser, och efter att ha visat kamouflage för första gången säger hon bokstavligen "Jag förbättrade min grodabebyggelse och jag nådde fram till poäng att kunna använda den i strid. Kamouflage. Det är mitt nya drag ".

I kapitel 210 i mangan visar Midoriya ett slags quirk evolution,

Midoriya förvärvar förmågan att använda en tidigare egendom från en tidigare användare för alla, en egendom som heter Black Whip. "När Izuku förvärvar denna förmåga, har Blackwhip utvecklats inom kärnan i One For All. När Izuku fokuserar på att fånga ett mål och blir arg, exploderar denna kraft ur hans arm. De svarta tendren är mycket större och kraftfulla nog för att orsaka Izuku stor smärta och tvingar honom att underkasta sig "

Svart piska

Enligt Re-Destro, från mangakapitel # 234,

Apocryphas förmåga att kontrollera temperaturen på is är ett fall där en speciell förmåga utvecklas på grund av någon slumpmässig orsak, och Tomura är mitt i en återuppvaknande.