Anonim

Fairy Tail (PS4) - 100% GAMEPLAY WALKTHROUGH - PLATINUM TROPHY - DEL 4 - NUMMER 1 GUILD

I anime, Fairy Tail, jag vet att Natsu är välkänd runt omkring som Fairy Tail-guildens Salamander. Men jag har också hört Natsu och Happy hänvisa till Igneel som "The Salamander", särskilt i det första avsnittet. Är det ett smeknamn för dem båda?

3
  • Kallar du en drake som en salamander? Väldigt osannolikt. Salamandertiteln gavs uteslutande till Natsu. Wikia påpekar inte att Igneel har det namnet.
  • I det första avsnittet säger dock Natsu och Happy att de letar efter en Salamander. : P
  • Det första avsnittet handlade om Natsu och Happy som anlände till staden Harujion för att hitta någon som heter Salamander (som de trodde att vara Igneel). Natsu säger till och med att stadsborna måste ha menat Igneel och inte Salamander. Magikern hette Salamander och det stod inte direkt att det var Igneels namn

Även om IG_42s svar i huvudsak är korrekt är det fullständigt.

Från minnet gick samtalet ungefär så här. Mycket förenklat. [Redigera om någon har prenumerationerna till hands :)]

Lucy: Jag är en trollkarl och vill gå med i en guild
Natsu: Jag letar efter Salamander, även om han visade sig vara mänsklig letar jag efter en drake
Lucy: (Alla förvånade)
Lycklig: Salamanders är eldödla så vi trodde att det kan vara Igneel

Natsu och Happy är väldigt enkla. Det hände aldrig för Natsu att någon annan kanske använde sin moniker för att fejka människor. De hörde rykten om Salamander och trodde att det skulle kunna relatera till Igneel.

Verkliga världens salamandrar har associerats med eld i mytologin i århundraden. Deras tendens att leva i gamla stockar som ibland används för ved ledde till tron ​​att salamandrar var immuna mot eld eller till och med födda av eld.

Leonardo Da Vinci skrev särskilt att salamandrar bara matade på eld.

1
  • Du måste förklara om namnet hänvisar till både Igneel och Natsu. Att förklara riktiga ord salamanders svarar inte på frågan.