Anonim

Ett djupare syfte för att skapa musik

Om inte kan vi göra en här? Det skulle hjälpa många människor som frågar "Vilken anime ska jag titta på om jag gillar det här?"

4
  • går efter din sista mening kan detta vara relaterat: Finns det några anime förslag motorer ?. Jag antar att de också har listor över genrer
  • Det är sant men det är inte en uppdelning efter genre.
  • menar du något liknande det här anime-planet.com/anime/tags?sort=num_likes&order=desc?
  • @Darjeeling exakt! Jag kunde kopiera och klistra in alla dessa i en trevlig lista men det känns ganska fel för mig att ta kredit för det när jag inte är den som hittade det

Anime-Planet har denna riktigt trevliga lista. Listan innehåller alla genrer i deras databas. De har det i alfabetisk ordning eller på antal likes. Om du vill hitta populär genre kan du sortera den efter antal gillar. Om du klickar på genren hittar du all anime med den genren. Du kan sortera det efter namn eller betyg.

Jag brukar gå hit för att hitta ny anime att titta på, genrerna är inte sorterade men det har många teman att välja utöver bara genre och det hjälper mycket när du vill hitta något du gillar, det har också en knapp i varje anime-sida att söka baserat på den anime-informationen.
https://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/search/genre