Anonim

LARM - ANNE-MARIE (LYRIK OCH SÅNG)

Ända sedan jag slutade Naruto Shippuden, något har alltid buggat mig. Jag förstår att Kaguya förmodligen kommer från en dimension av Otsutsuki-krigare, men jag kan inte bara tro att fröet till Guds träd kom från en slumpmässig meteorit. Det måste ha skapats av någon eller något.

Är det möjligt att ta reda på vem som skapade den eller om den skapades i Boruto: Naruto Next Generations?

3
  • Tack Aki Tanaka, jag har inte mycket tid att fixa de grammatiska och stora felen.
  • Om vi ​​pratar om "vem skapade [sak]?" vi kommer alltid att nå en punkt där du måste stanna, nej? Annars kan du alltid gå upp en nivå "ok, då vem som skapade det / dem?'
  • @JNat lika mycket som jag håller med dig, det skulle fortfarande vara intressant att gå upp några nivåer.

Från Kaguyas anime-historia fick vi veta att en meteorit som höll fröet kraschade på jorden då Kaguya dök upp av då oförklarliga skäl.

Med tanke på att Boruto anime-serien berättar att Kaguya skickades till jorden av hennes klan för att vänta på skörden. Det kan betyda att antingen Kaguya planterade fröet själv eller att fröet kom från en meteorit och hennes klan fick reda på det sedan skickade henne för att övervaka trädet.

Så från det jag läste landade God Tree på jorden från en meteorit för flera årtusenden sedan. I grund och botten landade innan man snäll. Den sa också att människor berömde det som en helig pelare från gudarna, men i verkligheten dödade den långsamt jorden genom att dränera det naturliga chakrat i jorden, stenarna, vattnet och luften. Det stod också att vart tredje år producerade God Tree en "Chakra Fruit" som människor antar att hålla sig borta från. Medlemmar av Otsutsuki-klanen sökte genom dimensioner på jakt efter Guds träd så att de kunde äta chakrafrukten och få kraftfullt chakra åt sig själva. Det sa också att en gång Kaguya Otsutsuki åt Guds träds chakrafrukt, förslav hon en del av människopopulationen med den oändliga Tsukuyomi och band dem som drabbades av Guds träd med sitt liv och förvandlade dem till White Zetsu. När Kaguya fick sina två söner, Hagoromo och Hamura, föddes de med sitt eget chakra, så hon slog sig ihop med Guds träd för att ta tillbaka deras chakra och bli själva tio-svansarna.

Jag samlade denna information från

http://naruto.wikia.com/wiki/God_Tree