Anonim

Skyrim - ALLA DREMORA-PLATSER

Finns det som en uppsättning lista över saker du behöver? Och kan det bara finnas sju åt gången?

Shichibukai, den fullständiga titeln Oka Shichibukai ( ka Shichibukai?, Bokstavligen betyder "Royal Seven Military Seas"), är sju mäktiga och ökända pirater som har allierat själva med världsregeringen.

Så för att svara på din andra fråga, Ja, de kan ALDRIG vara mer än sju. Men mestadels finns det färre än sju på grund av Pirates inneboende natur. Law, Blackbeard, Crocodile etc. är tidigare krigsherrar som gick med bara för att främja sina egna mål. De nuvarande medlemmarna av sju krigsherrar är Mihawk, Kuma, Hancock, Buggy och Edward Weevil.

Law och Doflamingo har lämnat sina positioner efter händelserna i Dressrosa.

För att bli en Shichibukai kan man titta på flera kriterier men det slutliga beslutet fattas av Gorosei (Citation behövs, men Gecko Moriahs uppsägning etc. pekar på denna riktning).

  • Ett utrymme måste vara ledigt för att en ny Shichibukai ska kunna väljas. Om det redan finns sju skulle inga nya namn övervägas.
  • En utställning med styrka mot pirater är ett måste. Exempel. Blackbeard överlämnade ett 550m Bounty Ace till världsregeringen. Lagen gav 100 hjärtan av pirater. Detta ses som ett tecken på att man lovar lojalitet mot världsregeringen.
  • Eftersom Shichibukai används som ett verktyg för hot, är shichibukai vanligtvis välkända pirater med höga bounties och potential, Blackbeard är ett anmärkningsvärt undantag. Buggy trots att han var en svag pirat erkändes som en krigsherre på grund av följande som han genererade såväl som att hans namn var associerat med Pirate King Roger och Yonko Shanks.

Men när de en gång har erkänts har Shichibukai vissa uppgifter som förväntas av dem för att fortsätta som en Shichibukai. Så om de inte gör det kan deras bounties aktiveras igen.

  • De kan inte visa öppet trots trots världsregeringen. De kan bara attackera andra pirater och kan behövas för att betala lite "skatt" till regeringen. De borde inte besegras eftersom detta kommer att skada deras rykte, vilket är ett av huvudkraven för att skrämma andra pirater.
  • De kan bli ombedda att göra vissa uppgifter för regeringen, som att slåss i krig (Exempel: Boa Hancock kan ha tappat sin plats som en Shichibukai om hon vägrade att slåss vid Marineford Summit War), befriande öar etc. Men deras huvudsyfte är att slåss mot andra pirater.

För mer information om fördelarna med Shicibukai och hur de avvisas etc. hänvisas till wikia, One Piece - Shichibukai. Det finns några ociterade påståenden, så ta dem med ett saltkorn.