Anonim

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4, Kid Naruto Uzumaki VS Hidan!

När Meroko och Takuto först framträder för Mitsuki är de extremt förvånade över att Mitsuki kan se dem eftersom människor inte ska kunna se Shinigami.

Har det någonsin förklarats varför Mitsuki kan se dem?

Det beror på att:

Eichis själ har vakat över henne sedan han dog. När Sheldan försöker ta Mitsukis själ, förklaras det varför Eichi är anledningen till att Mitsuki kan se Shinigami. Det här är vad som räddade Mitsuki och Takuto efter att de blev genomborrade av Mysteres lie i slutet av serien. I slutet av mangan avslöjas att Eichi vägrade att låta Takuto ta sin själ (detta var Takutos första uppdrag som Shinigami) för att han ville träffa Mitsuki igen (på grund av det löfte de gav att träffas igen när de uppnådde sina drömmar ) och stannar hos henne i 6 år till slutet av serien, när han ser att hon nu är glad och vill leva.

3
  • Hmm, jag trodde att jag kom ihåg något sådant, men förhållandet mellan att vara övervakad och att se shinigami är inte riktigt vettigt för mig, lol. Om det är tänkt att vara det, antar jag att jag måste låtsas att jag förstår det.
  • "det förklaras varför ******* är anledningen till att Mitsuki kan se Shinigami" Var detta bara "******* varför hon kan se dem" och resten är upp till fantasin, eller fanns det ytterligare förklaring?
  • Jag har inte manga eller anime framför mig som referens men jag tror att de pratar om hur "E" är anledningen till att hon kan se Shinigami nära slutet av serien för båda medierna. När den sanna identiteten "S" aka "John" avslöjas.