Anonim

Mac Miller - Självvård [Officiell musikvideo]

Efter att ha avslutat den första säsongen har jag märkt att alla lösa själar hittills har gömt sig i kvinnliga värdar. Jag inser att det är vettigt för den manliga huvudpersonen att arbeta med kvinnor, men är det möjlig för en man att ha en lös själ? Kanske finns det en kvinnlig motsvarighet till Keima som hanterar männen?

1
  • andar skulle bara gömma sig hos tjejer, men den som fångar det behöver inte vara man. Haquas kompis är 54 år säljare

Det finns en anledning till varför de språngliga andarna gömmer sig hos kvinnor. En skenand kan återfödas som barn till en kvinnlig värd. Av denna anledning har i princip alla språnga andliga kvinnliga värdar. Så vitt jag vet har det aldrig uttryckligen behandlats om en skenand kan ha en manlig värd, men även om de kunde det skulle det inte vara till någon nytta för dem eftersom andarnas primära mål är att reinkarneras.

Detta förklarades i kapitel 3 i mangan (före Mio erövring), men åtminstone enligt @ShinobuOshino nedan i kommentarerna, inte i anime. Det kommer dock upp i vissa framtida bågar (jag undviker att förstöra exakt när), så det kan nämnas senare i anime.

4
  • Det verkar konstigt att försöka få tjejer gravida, men om de blir förälskade kastas de lösa själarna ut från värden. Jag tror att detta nämndes någonstans i säsong 2 men aldrig riktigt en bra förklaring i anime.
  • 1 @LoganM det är i kapitel 3 från manga när de ska träffa Aoyama Mio, det hände dock inte i anime
  • @ShinobuOshino Tack. Jag tänkte leta efter det själv men fick inte mycket chans. Av någon anledning trodde jag att det var senare än så.
  • @DavidStarkey Jag borde nog klargöra något. Runaway sprit återföds från sina värdar. Men mekaniken för detta är inte 100% tydlig. Värden måste kunna bli gravid (så äldre kvinnor och unga flickor är inte livskraftiga) men så vitt jag vet har det aldrig förklarats exakt hur de skulle impregneras. Det är möjligt att andarna själva kan impregnera sina värdar.