Anonim

Boruto ger Tsubaki sin hamburgare | Boruto avsnitt 153

I ett e-postmeddelande från Funimation som jag fick (webbversion) talade det om Tales of Zestiria The X anime. I det står det

Det är dags att byta redskap och träffa en ny hjältinna i vår berättelse och det kommande spelet Tales of Berseria. Velvet Crowe har fängslats på en avlägsen ö i tre år men tiden för hennes breakout har kommit. Med hämnd i sinnet och demoniska krafter vid sitt samtal, kommer hon att få vad hon vill eller kommer hennes egen hämnd att skapa en farlig anfall av illvilja?

Det jag tog upp var nämnandet av en annan Berättelser om spel. Generellt sett från min förståelse, mest Berättelser om spel sätts i / på separata världar och om de inte delar samma huvudtitel (t.ex. Tales of Symphonia/Tales of Symphonia: Dawn of the New World eller Tales of Xilla 1/2) är i allmänhet oberoende av varandra.

Men som citatet nämner är Velvet Crowe från Tales of Berseria. Nedan följer en skärmdump från Tales of Zestiria The X det var i Funimation-e-postmeddelandet.

Och nedan är omslagsbilden och skärmdumpen från Tales of Berseria visar sammet.

Medan hon verkar ha på sig något annat emellan Tales of Zestiria The X och Tales of Berseria, hennes ansikte, hår och arm ser fortfarande likadana ut.

Så jag undrar, finns det en koppling mellan Tales of Zestiria och Tales of Berseria? Är Tales of Zestiria The X anime som fungerar som en bro mellan de två?

1
  • Tales of Berseria äger rum 1.000 år före Tales of Zestiria. & anime är inte komplett utan tidsresor

Tales of Berseria tog platser tusen år före Zestiria under den tid där människan fortfarande kunde se Seraph (som under tiden kallas malaker som härstammar från himlen i hopar efter någon form av ritual under Scarlet night).

Anime försöker troligen att koppla ihop de två genom att visa ursprunget till Hellions (Daemons som de kallade det under Berseria) och hur malaker utvecklar känslor för att bli serafer i tidslinjen Zestiria. och som avsnitt 5 av titeln antyder början av katastrofen.

P / S Hon har på sig några slags fängelsekläder. hon kom tillbaka i kugghjul efter att ha plundrat det som ser ut att vara fängelset