Anonim

Erza V.S Irene Part - 3 Slutsats || Irene's Death || Erza V.S Meteor.

Förmodligen förhindrar Edolas natur att magi lagras i användarens kropp eller hanteras. Det betyder att allt Zeref behöver göra för att undvika att döda alla är att hitta ett sätt att komma till Edolas.

Även om odödligheten kvarstår (vilket enligt min mening är osannolikt) är dödsuran en form av okontrollerbar svart magi (http://fairytail.wikia.com/wiki/Ankhseram_Black_Magic)

3
  • Finns det några bevis som säger att förbannelsen som lades på honom skulle förhindras mot Edolas?
  • Enligt wiki är Ankhserams "dödsfält" en magisk förtrollning. När hjulet inte värdesätter liv kan de skjuta eller inte skjuta det efter behag. När de värdesätter livet avfyrar de slumpmässigt. Eftersom du i Edolas inte kan skjuta magiska trollformler, bör Zeref inte kunna skjuta dödsmagi. Vi har inga bevis för att det blockerar odödligheten, men det verkar som om slumpmässig dödsmagi är en mer pressande fråga.
  • Okej, men de har fortfarande (eller haft) magi på Edolas och det kan lagras i kroppen, vilket bevisades av drakmordarna efter att de fick behandling, så jag undrar vilka bevis det finns att gå till Edolas skulle ha förhindrat förbannelsen från att döda människor.

Först påminner jag inte om att Zeref talade om Edoras, han kanske inte har varit medveten om det.

För det andra, i kommentarsektionen citerar du wiki:

"Ankhserams" dödsfält "är ett magiskt spel"

Men linjen kunde ha skrivits för länge sedan när Zerefs demoner och förbannelser inte var något. Nu i tartarobågen lär vi oss att demonerna från Zerefs bok använder förbannelser som inte är magiska. Ankhserams "dödsfält" kan också vara en förbannelse och då inte påverkas av Edoras.

Även om Zeref gick till Edolas genom Anima-dörren när den var öppen, skulle han fortfarande skjutas ut ur Edolas som alla andra när Mystogan genomför sin plan för omvänd Anima för att återföra alla som har magi i kroppen tillbaka till jorden. Till och med överflödet (katter med magiska vingar) drevs ut på grund av magin där kroppen innehöll. Så det spelar ingen roll om Zeref gick till Edolas eller inte, han skulle inte kunna stanna här ändå.