Anonim

Aposteln Joshua Selman - Undervisning från Esters bok 1

Spoilers för de senaste episoderna av Psycho-Pass.


Under upploppen går Kagari och Choe in i Sybils kärna. Där tvingar Joshu Kasei en dominator i dödligt läge för att döda Choe. Sedan smälter hon på något sätt innan hon också dödar Kagari.

Varför smälte hon ner (hennes haka faller ner)? Först hade jag gissat att det var för att hon tvingade dominatorn, men senare ser vi att hon lätt kan ändra deras beteende.

2
  • Om jag minns rätt attackeras hon med syra precis innan det.
  • @zibadawatimmy: Hm, även om jag inte kommer ihåg någon sådan attack såg hon bra ut innan hon sköt Choe. Efter att ha dödat honom började hon se smält ut.

Choe attackerar henne med lite syra precis innan det. Det fungerade självklart inte riktigt som förväntat.

5
  • 2 Det här verkar inte vara ett särskilt bra svar. Du borde nog utöka det lite mer. Till exempel kanske referenser till avsnittet eller något.
  • 1 @ Hänvisningen till avsnittet är att det händer i det här avsnittet. Som bokstavligen sekunder innan evenemanget frågades om. Så vilken standard av bevis anses nödvändig här?
  • Titta på ditt svar det är lite för kort, ger inte länkar och jag tror att mer kanske borde läggas till. Det kan dock vara bättre som en kommentar.
  • @ Det är redan kommentar, men det är också ett svar, för det finns inget djupare här. Ingen filosofisk dans om litteratur här. Dude sparkade bara syra på henne. Jag antar att en trivial Google-sökning ger en bild av denna handling. Skulle det vara tillfredsställande? Den som tittade borde ha sett Choe tydligt avfyra något åt ​​henne. I värsta fall är det en fråga om vad, tills vi ser hennes ansikte droppa av.
  • som svar på din redigeringsöversiktskommentar kan jag inte hitta något högt röstat accepterat svar som bara var en rad och inte hade någon bild kopplad till den. kom ihåg att det finns ~ 4700 svar över hundratals taggar så att inte en person kan gå genom dem alla och redigera dem exakt utan att behöva ha sett varje anime / manga / ljusroman / visuell roman, särskilt med vissa svar som är några år gamla och de som kan fixa / identifiera dem vet bara inte att de finns