Anonim

KATAKURI AKAN DATANG KE WANO KUNI? ALIANSI LUFFY TERBARU! - One Piece 1001+ (Teori)

Han använde den inte på Punk Hazard och han var inte på Dressrosa. Men det nämndes i mangan när han kämpade med sin far i den aktuella hela kaköbågen att hans haki är stark men det specificerades inte vilken haki.

Kan Sanji använda beväpning?

Ja, Sanji kan använda CoA, även om det inte visades så vitt jag vet. Vi vet detta från kapitel 668, när Law frågar Luffy vem av hans besättning som kan bekämpa Caesar, en Logia-användare.

2
  • Hmm. Det är intressant. Jag började inte läsa mangan förrän efter dressrosabågen. Så när jag började läsa hade de bara festen och var på väg till Zou. Hur visste Luffy att de kunde använda Haki? Vi såg inte Zoro förrän han kämpade mot Pica.
  • 1 @KazRodgers Vi vet inte säkert. Antingen diskuterade de det efter återföreningen på Shabaody-öarna, eller - vilket är min egen åsikt, kan en som har bemästrat Haki känna andra, vilket jag tror kommer att vara särskilt sant för någon som Luffy som kan använda Haoshoku Haki.

Ja, han kan använda den. Det stod till och med när han kämpade mot sin far i kapitel 833: han blockerade sina spjutattacker och domaren sa att han inte förväntade sig att han skulle få Haki.