Anonim

Dragon Ball FighterZ GT Goku (With a Cinematic SSJ4 Transformation LVL 3) Gameplay!

Broly har visat sig ha en svans som spädbarn.

Men svansen finns inte där när han är vuxen eller barn, vilket innebär att han har potential att bli Super Saiyan 4. Den enda gången han har en svans är när han klonades, som visas i Bio-Broly. Tiden som Broly inte har en svans är: Broly Den legendariska Super Saiyan och Broly Andra ankomst.

Vet vi om Broly kunde förvandlas till Super Saiyan 4 in Dragon Ball Z?

Den enda gången han vände sig till Super Saiyan 4 är in Dragon Ball Heroes, vilket är ett spel och inte kanon.

10
  • Skriv om din fråga på rätt engelska. Vi förstår inte vad du försöker fråga här.
  • Även om du har problem med engelska själv, försök åtminstone göra frågan tydligare, och någon kan granska formuleringen senare. Som det är kan vi inte förstå vad du frågar och kan inte hjälpa dig.
  • Jag är dålig i grammatik så jag hatar mig inte
  • Kan du åtminstone försöka separera klausuler i din mening? Det verkar som om du har tre eller fyra meningar klämda in i den enda meningen som nu sammanställer din fråga. När det gäller titeln, menar du att fråga om Broly burk förvandlas till en SS4? Jag kan hjälpa till med omformulering och grammatik, men jag måste veta vad du försöker fråga.
  • Jag har redigerat din fråga. Är det vad du ville fråga? Om så är fallet, låt mig veta så att vi kan öppna frågan igen. Jag ville inte att du skulle fortsätta redigera, jag försökte bara hjälpa du skaffa sig din frågan öppnades igen. Om du "verkligen inte vill" fortsätta redigera din egen fråga, förvänta dig inte att andra användare gör det åt dig. Ta hänsyn till detta nästa gång du vill ställa en fråga.

Broly var inte en kanonkaraktär och Super Saiyan 4 är inte en kanontransformation, så tanken på att Broly är en kanon Super Saiyan 4 är en typ av galenskap.

Broly är en karaktär från filmerna, där det inte finns någon antydan om att han eller någon annan kan bli en Super Saiyan 4, och SS4 kommer från GT och det nämndes inte Broly i GT. Om han gick SS4 i något spel, så kan han i kanon i det spelet, men annars skulle jag säga nej, det finns ingen anledning att tro att Broly skulle kunna vara en SS4, eftersom även hans vanliga Super Saiyan-form faktiskt är ganska konstigt och inte särskilt lik huvudpersonen Super Saiyan-omvandlingar.

Nej, Super Saiyan 4 var aldrig en kanon - alla Dragon Ball GT-avsnitt är filler och Akira Toriyama, mangaförfattaren, hade aldrig gjort SSJ4 och nästa officiella omvandling eller snarare power up är "Super Saiyan God" - uppnås med 5 ? (Jag kommer inte ihåg) Saiyan driver en Saiyan.

2
  • Men broly var super saiyan 4 i dragon ball heros spel i en klippscen Och det är inte kanon eftersom det är ett spel
  • Iirc Broly var inte heller kanon.

Ingen Broly kunde inte förvandlas till Super Saiyan 4 i Dragon Ball Z. Egentligen kunde ingen karaktär uppnå Super Saiyan 4 i Dragon Ball Z då Super Saiyan 4 introducerades i Dragon Ball GT.

Jag kommer inte att gå in på detaljer om vad som är kanon och vad som är fyllmedel eftersom de andra svaren har förklarat det väl.

Broly hade dock en legendarisk Super Saiyan-form - den enda Super Saiyan-omvandlingen som Goku inte har lyckats uppnå i serien, kanon eller på annat sätt. Hur stark den legendariska formen är i jämförelse med Super Saiyan, Super Saiyan 2 etc. är öppen för tolkning. Man kan ändå säga helt säkert att Legendary Super Saiyan-formen var betydligt svagare än Super Saiyan 4.

Så ingen Broly uppnådde aldrig Super Saiyan 4 och han blev aldrig lika stark som Super Saiyan 4 heller.

Nej eftersom det inte finns någon Super Saiyan 4 är det inte kanon för DBZ men i DBGT blev Vegeta förvandlad till SSJ4 med hjälp av en maskinbyggd av sin fru Bulma så möjligt att han kan eftersom det är en saiyan bara baserad på en serie GT inte DBZ.