Anonim

5D: s Dub-Uncut Episode # 26 (REDO) Clip: The King Strikes

Jag såg den dubbade versionen av Yu-Gi-Oh GX när den var på TV, och det sista avsnittet de visade var när Jaden besegrade Yubel och fick höra att han var någon prins från en annan värld som skickades iväg på grund av något mörker. Han går sedan in i en portal med Yubel för att konfrontera den och lämnar sina vänner kvar.

Är det slutet på serien, eller fortsätter den någonstans (som att kanske länka till en säsong av 5D: s andra Yu-Gi-Oh-serie)?

1
  • Yubel besegrades inte. Deras sprit smälte i slutet. Det var oavgjort. Tekniskt sett borde Yubel ha vunnit duellen.

Yu-gi-oh! GX dub av 4Kids slutar efter nederlaget för Yubel, som är i avsnitt 155. Detta är den tredje huvudbågen i anime, Dimension World Arc (Observera att 156, medan den fortfarande tillhör denna båge, aldrig kopierades). Det finns dock ytterligare en båge av anime som aldrig kallades på engelska, som bara heter säsong 4. Slutsatsen av säsong 4 (avsnitt 180) är slutet på Yu-gi-oh! GX-anime, och berättelsen fortsätter inte direkt i någon av de andra serierna, förutom den speciella "Yu-Gi-Oh! 3D: Bonds Beyond Time" som innehåller huvudpersonerna i huvudserien, GX och 5D. Så för att svara på din fråga, ja, GX-anime fortsätter i ytterligare 25 avsnitt efter den punkten.

Det finns också manga, som skiljer sig mycket från anime. Det är mer som en fortsättning på den ursprungliga Yu-Gi-Oh! TV-serier och manga, och många saker förändras i handlingen. Det är också värt att notera att anime faktiskt föregår mangan i det här fallet.

Medan jag har länkat till Wikipedia-artiklarna ovan kan du hitta samma information på Yu-Gi-Oh! Wiki-post för GX, liksom mycket mer information som inte finns på Wikipedia.

1
  • Jag hade en känsla av att det skulle behöva finnas ytterligare en säsong efter det att Zane orsakat, än en gång 4Kids skruvar oss när det gäller dubbning