Anonim

Attack på Titan i MINECRAFT !? - 3D Manöverutrustning Mod!

I Shingeki no Kyojin, använder soldaterna 3D-manöverutrustningen för att attackera Titans och skära ryggen på halsen. Under de senaste avsnitten har jag sett att de använder en gasballong som kraften att släppa kedjorna för att klättra upp på väggarna och träden. Hur fungerar detta exakt? Är gasen den enda strömförsörjningen som släpper kedjorna?

Det finns flera komponenter i 3D-växeln som är separata och fungerar oberoende. Inte alla aspekter av mekaniken har avslöjats i invecklade detaljer, men det finns en ganska bra uppfattning om den övergripande operationen.

Det korta svaret är att, ja, det är i princip allt gasdrivet. Avtryckaren får gasen att skjuta ut tråden, och en gaskompression är också det som förkortar tråden för att dra enhetens användare framåt.

Manöverdon

Manöverdonet är vad användaren har (där utlösarna finns). Mekaniken för detta är inte känd och beskrivs som en svart låda.{2} Användningen av denna komponent är det som gör att de andra kan fungera.

Gripkolv

När användaren trycker på en avtryckare aktiverar den en kolv{4} inom huvudenheten. Denna kolv använder en snabb spruta av komprimerad gas för att skjuta fram greppkroken mot sitt mål.{nt.1} Ingen annan kraftkälla är nödvändig för att detta ska ske på grund av den intensiva kompressionsfrigöringen från kolven.

Framdrivning

Användarens gripkrokar skjuter från en spole{1} som finns i själva enheten. När användaren vill gå framåt måste utrustningen snabbt dra tillbaka kabeln i enheten. Detta görs via en fläktmekanism{3} det är också bensindrivet. I grund och botten, när användaren vill backa upp, blåser den komprimerade gasen in i fläkten, snurrar den snabbt och lindar upp ledningen igen och drar användaren framåt.

Referenser och läsning

  1. Avsnitt 8, kort 1
  2. Avsnitt 8, kort 2
  3. Avsnitt 9, kort 1
  4. Kolv på Wikipedia
  5. 3D manöverutrustning vid Shingeki no Kyojin Wiki
  6. Anmärkning 1: Avsnitt 8: s andra för närvarande avslöjbar information säger att gasen "komprimeras ... och injiceras"{2}, men detta verkar vara ett grammatiskt fel; se kommentarer nedan.
2
  • 1 Om anteckningen om "injicerad": Motsvarande japanska säger inte om utstötning. En mer bokstavlig översättning är som "Gas injiceras i cylindern, under kompression." (Inga överraskningar där, faktiskt.)
  • @Asa Rätt nog, min anteckning var ett antagande (med tanke på att det är hur det utvisas från tanken för att vara användbart i maskinen).

Jag har en bra uppfattning om hur den svarta lådan fungerar.Den övre avtryckaren används för kroken och den nedre avtryckaren används för att aktivera gasen med den ena fläkten på den sidan och vrider därför operatören. De två brytarna på sidan används för att förlänga och rulla in operatören på tråden som är fäst vid krokarna. Om du har några andra idéer var snäll och låt mig veta, jag såg Levi göra detta i en av OVA: er så jag tänkte på det. Låt mig veta om du vill ha länken. http://watchsnk.net/2014/09/shingeki-no-kyojin-ova-gaiden-kuinaki-sentaku-no-regret/ Detta är en enkel teori eftersom det bara var för aprox. 10 sekunder, det börjar kl 17:47

1
  • 2 Du bör inkludera länken i ditt svar som referens.

För Black Box-mekanismen (grepp) används den böjda avtryckaren (formad som en bromshandtag på en cykel) placerad på utsidan av greppet för att skjuta gripkrokarna mot målet. Den övre avtryckaren i greppet används för att frigöra gripkrokarna eller för att rulle tillbaka dem mot användaren som drar användaren mot målet. Den nedre avtryckaren i greppet används för att aktivera gasdrivningssystemet som hjälper användaren att röra sig med hastighet på marken eller i luften. Skjutreglagen placerade nära toppen av greppet används för att ändra vinkeln och placera skyttarna på användarnas höfter mot att låta dem rikta sig mot var de ska skjuta en gripkrok. KÄLLOR: INGEN ÅTGÄRDER OVA-Levi med ODM Gear.

Jag har undersökt detta och jag anser att det är genomförbart. Retraktionssystemet kontrollerar men några problem jag har tänkt på (och är ganska uppenbara) är att det skulle vara väldigt tungt med den komprimerade gasen på dig (praktisk användning skulle du inte behöva manteln eller knivarna orsakar att titaner inte existera).

För att skjuta en krok med bara komprimerad gas skulle du inte komma särskilt långt, särskilt om det är stål måste du använda något mycket lättare som kolfiber. (Jag hade dock inte tänkt på kolvar förrän jag läste ett av dessa svar). Hur mycket gas du kan släppa ut ur trycktankarna på en gång är ganska litet med nuvarande teknik så du kunde inte få mycket av det, men om du hittade ett sätt att frigöra gas snabbare utan att spränga dig själv skulle det lösa en många problem.

Att allt jag verkligen har om ämnet, jag vill verkligen bygga lite 3DMG men det kommer att bli ett mycket utdraget projekt eftersom det kommer att kosta mycket. Jag har inte länkar som verkligen skulle kunna beskriva något av detta.