Anonim

The Happenings - Vi ses i september - 1966

King kallas många gånger som den starkaste mannen som lever och Hero Association-statistiken ger honom en rankning på tio i allt: Uthållighet, intelligens, rättvisa, uthållighet, makt, popularitet, effektivitet och kampförmåga. Så om de tycker att han är perfekt och den starkaste hjälten, varför rankade de honom inte högre än # 6?

0

Att lägga till på @Gary Andrews30 var anledningen till att King inte rankades högre på grund av de helt enkelt enastående hjältarna framför honom.

.6. Bofoi (aka Metal Knight), han hjälpte till att skapa den nyare hjälteföreningen och han har bokstavligen förmågan att hantera extremt avancerad teknik. Och som Gary sa ovan, rang bestäms inte av styrka, de tittar på andra saker. King har nästan aldrig svarat på sina hjälteanrop (hjälteföreningens samtal) och kommer bara när det finns den största krisen (dvs. Monster Association) och det berodde bara på att Saitama kom. Eftersom Bofoi inte svarar mycket heller skulle den avgörande faktorn troligen vara bidraget till hjälteföreningen. Som nämnts tidigare hjälpte Bofoi till med att bygga den nya Hero Association-byggnaden, medan King inte har gjort mycket i den efterhand (Detta stöds inte av mycket bevis eftersom Bofoi inte har mycket karaktärstid och indikationer).

.5. Child Emporer, hans övergripande färdigheter inkluderar extrem intelligens och teknologisk behärskning. Han är troligen inte lika skicklig som Metal Knight, men en möjlig faktor kan vara hans villighet att hjälpa hjälteföreningen och hans strategiska ledarskap som visas när han ledde S-ranghjältar in i Monster Association.Därför rankas Child Emporer högre än King på grund av sitt aktiva deltagande mot Kings avslag på nödsamtal.

.4. Kamikaze (Atomic Samurai), behöver jag förklara den här? Även om nämns i Webcomics att

Kamikaze trodde att King klippte äpplet (ett styrketest) så snabbt att molekylerna återförenades

Men som läsare vet vi uppenbarligen att King om han faktiskt fejkar och inte vet vad han gör. Kamikaze har emellertid kopplingar och elever, vilket gör honom livskraftig och på grund av hans enorma skicklighet i katanas anses han vara extremt farlig och kraftfull. Hans elever som är A-rang 2, 3 och 4 (kom ihåg att A-klass rankas redan som kraftfulla) bidrar med Atomic Samurai och om Atomic Samurai, den stolta samurai han är, råkar ogilla något eller missnöjs med sin rang, hjälteföreningen skulle sannolikt förlora sina elever tillsammans med en stor krigare. Inte bara det, men Atomic Samurai har också förbindelser med andra svärd dojos som visas när de möts och upptäcker att en av dem hade varit monsterfied med monsterhjärtan. En av mästarna nämnde "Jag kommer att mobilisera mina elever", så lägg märke till flertalet av ordet "elever". Detta betyder att eftersom Atomic Samurai redan har inflytande bland de högst rankade A-hjältarna och också har andra svärddojos som stöder honom, hade hjälteföreningen inte råd att förlora någon som han. Jämfört med King har Atomic Samurai mycket inflytande och kraft / skicklighet för att rankas lägre.

.3. Bang (Silver Fang) Enkelt, Bang är klokt. Han kände igen Saitamas makt direkt och nämner till och med att Saitama är mer kraftfull än honom. Bang har också bemästrat en av de mest dödliga kampsportteknikerna, Fist of the Flowing Water Crushing Rock. (Ta bara Garou som ett exempel). Dessutom dyker Bang alltid upp, oavsett vad som hände. Till exempel, i början av serien när en meteor föll, var det bara Bang, Genos och senare Metal Knight och Saitama som dök upp. Smäll lugnt, lugnt tittade på meteorn som bokstavligen kunde förstöra honom och bara kyldes. Genos, demonen Cyborg kom bara för att han var orolig för att mästaren Saitama skulle bli störd av meteorn. (Jag antar att han bara hade kommit ut där om Saitama inte var där), och Bofoi (Metal Knight) gick bara för att testa ny teknik. Så inte bara gör Band hosta svarar på samtalen, oavsett hur hemskt de är, men han använder också en extremt kraftfull kampsportteknik som inte många tål.

.2. Tatsumaki (Terrible Tornado) Tatsmuaki behöver inte riktigt förklaras. Ja, jag inser att hon inte svarar mycket på samtal heller, men hon är helt enkelt för stark. Min teori är att om hon kan flyta, hur skulle "den starkaste mannen på jorden" ens röra henne? Vi har aldrig sett Kings fötter lämna marken (antar bara att King inte kan flyga eller levitera). Så baserat på det, övertygar Tatsumaki helt enkelt den "starkaste mannen på jorden", inte baserat på fysisk skicklighet utan av psykisk rå styrka.

.1.Blast Inte mycket är känt om Blast till och med på Webcomics, men det finns många teorier som jag inte kommer att förklara på grund av brist på bevis. Emellertid har han beskrivits som, "Fubuki nämner att Blast är" den som är högst upp bland alla hjältar "under hennes samtal med Saitama i sin lägenhet och placerar Blast tillsammans med King när det gäller makt."

Buuuut vi vet alla hur mäktig King verkligen har rätt ....? Vänta, du säger till mig att efter att ha spenderat ~ 1 timme på att skriva detta är King verkligen den starkaste? WDYM? ~~~~~ ~~~~~~ _________

:3

King bryr sig inte om sådana kulor

King vill inte riktigt ha dessa saker, och uppmärksamheten har blivit mer än han klarar. Han var för blyg och besvärlig för att berätta för folk att de hade fel (och möjligen mycket tidigt skulle de fortfarande ha avfärdat detta som att han var ytterst ödmjuk och inte en ärlig erkännande av faktisk svaghet), då var det ganska bekvämt, då ville inte svika människor, och nu är han livrädd för vad som skulle hända honom om folk fick reda på sanningen.

Som sådan kommer han inte att ställa några krav på en förhöjd position och kan uttrycka en aktiv ogillande mot idén om en befordran. I det senare fallet, vem vågar vreda King på att ge honom något han har avvisat? I den förra kan de anta att han varken har behov eller önskan om högre utmärkelser eller skryter, och så att de kan använda den högre rankningen som incitament och belöningar för de hjältar som är mer intresserade av sådana saker. Bang är ungefär den enda av en högre rang som detta inte verkar gälla för, men alla andra i topp 6 (och mycket av resten av S-klassen) verkar ganska arroganta och övertygade om sin totala överlägsenhet, och önskemål att erkännas som sådana.

Institutionell service

Som Sphinx nämnde, medan King rankas som en 10/10 på effektivitet, är han inte särskilt tillförlitlig för Hero's Association som en problemlösare. King tros vara en oslagbar dödsmaskin, men han arbetar nästan alltid enligt sina egna nycker och önskningar. Men det är en problemlösare som verkligen flyttar dig upp i dessa topprankar.

Och det är där du ser King utstråla av topp 6 (ja, 2-6 åtminstone). (En liknande översikt till följande finns i Sphinx svar)

Blast (rank 1): Han är mestadels som King i sin (påstådda) högsta makt och avsked, men han anses vara 100% pålitlig för att svara på ett samtal för att lösa en verkligt världshotande kris. Sitch verkar ha en nästan religiös tro på detta.

Atomic Samurai (rank 4): Han antar snabbt att Bang kan ha svårigheter att sprida Garou-situationen på grund av hans emotionella bindningar. Han flyttar sedan för att lösa det problemet, och när han får reda på Monster Association går han snabbt för att hantera det. Han har också mycket kraftiga underjordiska inom hjälteföreningen - jag tror att någon, kanske Fubuki, säger att hans tre lärlingar redan kan vara på S-klassnivå och bara hindras från att vara sådana av Sweet Mask. Så vi vet att han svarar snabbt på hot mot HA och i huvudsak kontrollerar tre av de fyra mest kraftfulla kända A-klassmedlemmarna. Det gör honom till en stor tillgång för organisationen själv.

Bofoi / Metal Knight (rank 6): Det mesta av HA: s teknik beror på Bofoi, inklusive det nya och gamla huvudkontoret. Hans förmåga att fjärrstyra kraftfulla mech-kostymer, möjligen flera åt gången, ger honom enorm mångsidighet för att lösa en mängd olika problem. Han verkar dock vara ganska selektiv i vad han faktiskt kommer att bry sig om. Men teknik och konstruktion ensam är en otrolig tillgång och service för föreningen, och han har visat sig vara mycket tillförlitlig på det.

Child Emperor (rank 5): Visar sig att han är en tidigare student av Dr. Bofoi. Han har en liknande djupgående gåva för teknik. Han försöker ständigt att förnya nya enheter för att hjälpa hjälteföreningen och under Monster Association-bågen visar han mycket ledarskap och initiativ. Förmodligen hade HA redan sett sådana beteenden från honom, vilket gjorde honom mycket värdefull.

Bang (rank 3): Den kloka gamla kampsportmästaren. Han är förmodligen redan ovärderlig helt enkelt från att kunna sprida Tatsumakis humör ibland. Han är en erfaren lärare, guide och tränare som inte verkar ha några problem med att svara på uppmaningar till handling.

Tatsumaki (rang 2): Även om Blast betraktas som den säkra satsningen mot globala hot, är Blast inte den person som föreningen verkligt förlitar sig på. Deras sanna försäkring, att de alltid kan falla tillbaka på att krossa alla hot, är Tatsumaki. Medan hon är oerhört arrogant, notera hur vi ser henne flera gånger klaga på hur de skickar ut någon annan hjälte när hon själv kunde göra det; hon har påpekat att hon tycker att alla andra hjältar (utom Blast och en slags kung) är värdelösa i jämförelse med henne, och att hon kunde göra allt själv. Föreningen uppmanar henne särskilt att ta ut den gigantiska dinosaurie-monsterkillen också. Så medan hon är svår personlighetsmässigt är hon oerhört mångsidig och oerhört tillförlitlig när det gäller att lösa problem som skickas fram och till och med ivrig att lösa fler av dem. HA kan förvänta sig att hon hanterar allt de ber henne att hantera och att hon kommer att lyckas.

Institutionell fart

Hjälteföreningen grundades för flera år sedan. Det antyds att det grundades av fadern till barnet som Saitama räddar från Crablante, som ett svar på den händelsen, i själva verket (detta är precis innan Saitama tränar för att vara en hjälte). S-klassen existerade inte ursprungligen då, men vid någon ospecificerad tidpunkt blev HA medveten om en viss grupp generellt lågrankade hjältar som rutinmässigt skulle förstöra monster som i sin tur förstörde föreningens övre led. S-klassen gjordes för att erkänna sådana hjältar och se till att deras talanger inte förlorades för föreningen. Förmodligen har S-klassen funnits i två år eller så nu. Saitama har dock inte fungerat som en hjälte så länge. Historien börjar inte långt efter att han har avslutat sina tre års utbildning; bara tillräckligt länge för att börja lida ennui från att bli så övermäktig. Som sådan kan S-klassen redan ha funnits innan King av misstag började få kredit för Saitamas handlingar. King skulle då vara den relativa nykomlingen, och att stiga till den formella positionen 1 (eller # 2) på kort tid kan vara problematisk, byråkratiskt eller på annat sätt, och så hindras.

Vi har också sett med Saitama att även med den effektiva bekräftelsen av flera S-klassmedlemmar (Bang, Genos och King med vad som redan har visats i anime) att han är (ovan) S-klass vid makten, han fortfarande hoppades inte upp till toppen av stegen. Hans framsteg har faktiskt ansetts vara mycket snabba, och han har fortfarande inte ens placerats i A-klassens topp än.

Huvudproblemet med denna bit är att vi har fått några bonuskapitel om Saitamas träningsdagar, där han redan var en-shotting monster innan ett år var ute och tog ut monster som var för kraftfulla för flera A-klasshjältar att hantera i en enda frånvarande attack innan han tappade håret också. Så Saitama lämnade i själva verket ett spår av oupphämtade monster dödar bakom honom i flera år. Men eftersom han inte aktivt försökte hantera något av monstren i dessa berättelser var de kanske sällsynta händelser. Det olyckliga monster som korsade hans väg under hans 10 km långa körning kan vara allt han hanterade.

Institutionella misslyckanden

Medan berättelsen inte spenderar mycket tid direkt på att försöka säga det, är mycket av det tidigare nämnda långsamma framsteget tänkt att understryka en viss mängd ineffektivitet, byråkratisk byråkrati, otillräcklig spårning och mätning av makt, och till och med direkt korruption som smärtar hjälteföreningens verksamhet. Det är en ideell icke-statlig organisation som till stor del tillgodoser sina nycklarnas krav och krav. Mycket av systemet är byggt kring kulter av popularitet, med hjältar bedöms utifrån deras coola outfit och backstories, snarare än deras faktiska kapacitet och prestationer. Ingenting görs för att stoppa nybörjarkrossning och "lägrsittare" som Fubuki och Sweet Mask. S-klassen blev nödvändig på grund av systemiska misslyckanden med att känna igen de faktiskt effektiva och kraftfulla människorna som flög under radaren för att de inte brydde sig om dessa saker, medan de besatta av deras popularitet stod på toppen men ändå visade sig inte kunna hantera största hoten. Problemen med dess rankningssystem är bara symtom på den större sjukdomen.

Detta har blivit en komplottpunkt i webcomic, eftersom många hjältar, inklusive S-klasshjältar, nu har lämnat HA till förmån för en ny hjälteorganisation, och den offentliga uppfattningen om HA har försämrats avsevärt (även före avgångarna).