Anonim

30 mars 2020, måndagshängivenhet

I Magi är Aladdin den enda som verkar kunna använda 'Salomons vishet', en makt som han fick från Ugo i en dröm.

Min fråga är, hur förvärvas Salomons vishet? Har det något att göra med Ugo och varför kan inte andra magier som Scheherazade utnyttja den här makten?

Det är bara vettigt att de ska kunna använda det eftersom de är magier och gynnas av Rukh. Jag är säker på att det inte behandlades i anime eftersom jag bara följer anime (inte manga) men om det avslöjades i mangan så är det också bra.

Var tvungen att ta bort mitt gamla inlägg baserat på nya avslöjanden i Alma Torren Arc.

Han är Solomans son så det var förmodligen hans arv / något som överförs genetiskt eftersom bara Soloman hade förmågan tidigare.

Salomons visdom definieras i wikien som:

Denna makt tillåter vanliga människor att höra Rukhs vilja. Denna kraft verkar kunna se det förflutna, nuet och framtiden, genom användning av Rukh. Aladdin kunde visa Judar sitt förflutna och fick honom att freak out. Denna kraft kan också tillfälligt kalla tillbakade själar tillbaka till livet som ett sätt att säga alla sista farväl. Detta är dock mycket tröttsamt för Aladdin. Det gjorde det möjligt för Aladdin att komma in i Alibabas kropp för att bli av med en förbannelse som Ithnan kastade på honom. Enligt Ithnan gör denna makt personen "Allvetande".