Anonim

IVELIVE * NYTT * Fortnite Week 3 XP XTRAVAGANZA UTMANINGAR | Hur man slutför veckan 13 utmaningar Fortnite

Ofta i SAO diskuterar spelare hur byte, föremål och pengar kommer att delas ut när man grupperar eller går ihop.

I MMO: er som jag har spelat delas loot av systemet till varje spelare baserat på vad de dödar. När du kommer till en tillräckligt hög nivå för att få magiska föremål finns det metoder för varje spelare att göra anspråk på objektet, och systemet avgör vem som får det.

I SAO måste det helt klart vara annorlunda. I säsong 2 avsnitt 21 kommer detta upp med Asuna och de sovande riddarna, när de glömde att ge henne sin del av bytet från att döda chefen.

Systemet har inget sätt att veta vem som var en original medlem av partiet; betyder det att partiledaren får hela bytet och sedan fördelar den?

I SAO tilldelas dropparna de spelare som deltog i gruppen med andra spelare som inte fick någon kunskap om vad som föll. Det finns också ett bonusobjekt för den person som får dödsskottet. Jag tror att detta också är fallet i andra spel baserade på fröet men det har inte tagits upp tidigare.

https://swordartonline.fandom.com/wiki/Sword_Art_Online_Light_Novel_Volume_08#A_Murder_Case_in_the_Area

Efter måltiden började de två diskutera sätt att hantera fall av sällsynta droppar i Sword Art Online, eftersom bristen på stockar frestade spelare att hålla sina droppar hemliga från sina partimedlemmar.

Jag kan inte hitta citatet men i den serien nämns att riddarna till bloded har en regel att vem som helst får droppen får behålla den.

En annan poäng för detta är att på första våningen chefen i slutet diskuteras att den som får det sista slaget får en sista attackbonus.

https://swordartonline.fandom.com/wiki/Illfang_the_Kobold_Lord

Illfang Kobold Lord dödades av Kirito, som gav det sista slaget till chefen och fick bonusobjektet för sista attacken

Ja du har rätt, men jag kommer att ge dig detaljerna för alla fall. Enligt MMO: s har jag sett / spelat, jag tycker att det fungerar så här: Vem som helst kan ta bytet och objektet släppa, så om någon medlem tar det och inte distribuerar det kan du inte göra annat än att slå / döda honom och som du vet att döda en spelare tillhandahåller alla droppobjekt eller byte. Så det finns ett system för att välja en spelare som alla har tro på som ledare (i SAO ändå, men i spelen spelar vi den som skapar laget är ledaren) Han måste dela ut bytet och släppa föremålet. Oavsett om han fördelar den jämnt eller ger dem sin del i enlighet med deras arbete är det upp till honom.