Anonim

Persona 4 (UNDUB) Spelets första timme [4K 60FPS]

Gör det Persona 4 Golden följa samma plot som den ursprungliga Persona 4? Jag har sett Persona 4 anime vandrade om Golden täckte gammal mark.

Jag vet att i spelet finns en ny karaktär och / eller partimedlem men återspeglas detta också i anime?

3
  • @Wondercricket Jag skulle säga att det är möjligt att dess relaterade inte är en duplikat. Om jag minns rätt fanns det några tillägg som var max. nämns i anime-anpassningen (dock inte 100% säker).
  • @Thomas Ah, jag ser skillnaderna nu. Jag drog tillbaka min flagga
  • Relaterad

Du måste titta på Persona 4 innan du tittar på Persona 4 the Golden, anledningen är att de i P4G hoppar över det mesta av handlingen som presenteras i originalserien och ganska mycket bara animerar delarna med den nya karaktären Mary. Så när du tittar på Golden måste du bara fylla i de saknade delarna med original P4, annars är det inte meningsfullt. Vad som än händer i originalet kommer inte att förändras förutom en liten del i slutändan men även då är det inte så mycket av en förändring, det lägger ganska mycket till ett slutligt slutligt sant slut över det sanna slutet på den ursprungliga anpassningen ... Antingen det eller spela det gyllene spelet för PS Vita eftersom den här har hela historien, inte hackad som anpassningen.

TL; DR P4G rör inte vid något som händer i original P4. Om något är det obligatoriskt att titta på P4 i förväg