Anonim

gravitation pool - ger inte efter (tonhöjd + supereverb)

Så nu när både Broly och Kale, som har en omvandling som ser ut precis som Broly, har citerat och sagt båda "My Ki bygger ... överflödar ..." och att Kyabe säger till Kale "sluta samla ki!" , detta ämne kommer att prata igen. Är Broly och nu Kale legendarisk super saiyan-transformation obegränsad i makt? Detta har pratats tidigare med Brolys filmer, men det sista avsnittet av Dragon Ball Super ger ny information till ämnet. Vad sägs om de andra kanonkällorna som Daizenshuu, säger det något om det?

7
  • Ärligt talat, även i Z var dessa saker oklara, men nu i Super skulle jag säga att det kan vara om det passar historien. Kraftbalansen har gått igenom taket så jag skulle säga, ja kraften hos en LSSY kan vara "obegränsad"
  • Nu när jag tänker på det, eftersom Battle of Gods de flesta karaktärstransformationer visas som gränslösa, är de inte? Vegita när Beerus slog Bulma, Gohan är alltid ganska obegränsad, Trunks när han gjorde Galick-ho igen smälte Zamasu, Goku när han gjorde kamehameha mot smält Zamasu. Men de har fortfarande fasta multiplikatorer för SSJ, SSJ2 och SSJ3 (inte för SSG, SS Blue och SS Rage som är okända om de existerar)
  • Ja, men varje form är i grunden "gränslös". När du blir starkare blir alla dina förändringar också starkare. Jag vet att du refererar i nuvarande tid men Super gick överallt och tillväxten är galen för varje karaktär. Jag menar att roshi överträffades av goku nästan vid den första budokai i den ursprungliga dragonballen och nu kan han plötsligt hålla sig mot nuvarande goku, jag tror att "power" är ett koncept som oftast inte gäller i Super, eftersom det finns för många anomalier
  • I Dragon Ball Z, utom Gohan som hade raserianfall, kunde de andra karaktärerna höja sina krafter men bara med träning. Men nu i Dragon Ball Super har också Vegita, Trunks och Goku raserianfall som överträffar sina gränser för tillfället
  • När Caulifa blir SSJ för första gången säger hon också "My Ki bygger ... överflödar ..." .. så jag antar att de kommer att jämföra med sina basformer

Det verkar helt möjligt för dem att ha ett obegränsat utbud av ki. Kanske under deras omvandling genererar deras kroppar snabbt mer och mer ki tills det bara flödar över. Det är dock inte samma sak som att ha gränslös kraft. Bara för att du har oändlig parlamentsledamot betyder det inte att du kan skada mycket.

För att svara på din fråga är jag inte medveten om att Daizenshuu nämner det (inte heller någon officiell källa), men det är uppenbart att den legendariska super saiyan-transformationen är annorlunda än den normala transformationen. Obegränsad ki har också dykt upp i Dragon Ball tidigare, Androids 17 & 18 uppgavs ha en sådan förmåga. Med tanke på den prioritet och den dialog vi har sett med avseende på formen kan jag med absolut säkerhet säga att svaret är "troligen".

1
  • ki, energi, kraft, kraft är alla relaterade i Dragon Ball. Den japanska betydelsen av ki är anda, meningen i Dragon Ball är också energi. Det japanska ordet chikara betyder energi, kraft, kraft, förmåga, kraft, styrka, styrka. Det är samma sak för dem.