Anonim

The Boobay and Tekla Show: THE BEST OF KAPUSO CELEBRITY PRANKS!

När du tittar på Co-Optional Podcast (avsnitt 209. efter 1:47:50 när det står "anime-sak"), när man talar om Dragonball Fighters och hur Broly och Bardock var de enda 2 bekräftade att de skulle släppas i framtiden. TotalBiscuit sa att namnen lät som grönsaker. som svar sa Dodger att namnen på Saiyans skulle vara grönsaksspel som hur namnen på Bumlas familj var skämt på underkläder.

Jag medger att Broly sorta låter som Brocoli men inte säker på hur Bardock är ett skämt på en grönsak, inte heller hur Nappa eller Goku (eller till och med Kakarot) är skämt heller (Gohan kanske eftersom jag vet att Gohan ibland används på japanska för "mat")

Så vad är dessa skämt / ordlekar och är de kategoriserade / teman som Dodger sa?

1
  • Observera att Bulmas namn, på japanska, uttalas exakt som de uttalar "Bloomers". Det finns också namnet på hennes son.

Ordlistan är på japanska. Nappa är en japansk term för gröna i allmänhet. Kakarot är morot. Bardock är en japansk rotgrönsak "Burdock".

För en fullständig lista Ursprung av karaktärsnamn

Och ja, de är kategoriserade som hon sa.

1
  • 1 bara för att korrigera dig, Dodger är flickan längst upp till höger i videon. de enda killarna i videon var TotalBiscuit och Jessie Cox