Anonim

Finns Gud? - Många absoluta bevis! (Del 1)

Metal lee är Rock lees son och det är ganska uppenbart baserat på likheterna mellan dem båda, men hur är hans mor?

Först trodde jag att det var Tenten eftersom hon verkade vara det "bästa tillgängliga alternativet", men sedan, eftersom hon inte riktigt har varit en aktiv "moderfigur", antar jag att det inte är fallet. Och om hon var hans mamma, skulle hon ha varit mer involverad i hans liv. Förutom att det kanske finns en grund för hennes frånvaro?

Finns det också en anledning till att hans mors identitet inte utarbetas?

3
  • Även om jag håller med om att det är mer specifikt, har andra relaterade (och mer specifika) frågor stängts som dups också. Såvitt jag vet är svaret i den länkade frågan fortfarande korrekt
  • Det verkar ganska begränsande om du frågar mig @Wondercricket flera frågor om samma karaktärer kan ställas så länge de är olika men naturligtvis kan det vara relaterat i mening, men det gör det inte till en duplikat. Jag tror att den frågan faktiskt inte är en duplikat också. Orsaken i båda fallen ställde frågan något helt annat, plus svaret svarade inte på den frågan.
  • Enligt din senaste redigering fortsatte jag och drog tillbaka min nära röst. "Vem är Metal's mor" är annorlunda än "Vad hände med henne". Ledsen för att jag just nu kommer till det, jag är på jobbet :). Någon annan kan fortfarande betrakta det som en dup, men det är för dem att bestämma

Från och med nu, det finns ingen officiell information vem det är eller vad som hände med henne, bara rykten och teorier. En sådan teori är att det var Tenten. Från vad jag hittade visade en Boruto-films poäng följande bild med de nya karaktärerna tillsammans med sina föräldrar på baksidan. Man kan säga att det kan vara Tenten.

När det gäller officiell information är detta det enda jag hittade, en tweet utan tips alls.

Det finns också en cotnradicting "information" som cirkulerar på Internet som Kishimoto sa i en intervju att han ännu inte har ritat Metal Lees mamma på frågan om Tenten var Metal Lees mtoher. Detta publicerades på många webbplatser men utan att länka källor till själva intervjun, förutom ett Tumblr-inlägg som hävdar att Kishimoto sa det i en intervju. Ett Reddit-inlägg hävdar att den som postade Tumblr-inlägget var 'en pålitlig översättare i Naruto-fandomen' men sedan det ursprungliga Tumblr-inlägget raderades länge utan källor allsJag har svårt att tro på det här. Jag tror att detta inte är sant för närvarande på grund av brist på bevis.

För att avsluta, vi kan definitivt inte säga säkert vem Metal Lees mamma är eller vad som hände med henne, med tanke på aktuell information och mangakapitlen som släppts.

2
  • du har en poäng i filmkrediterna, men var är Orochimaru? för att han borde vara på baksidan av mitsuki, eller hur?
  • 3 @Rumpelstiltskin Jag tror att poängen med krediteringsfotoet var att visa oss, tittarna, de människor vi brydde oss om och deras liv efter Shippuuden. Det bekräftar inte tekniskt att Tenten är Metal Lees mamma, men det innebär verkligen lika mycket. Kan du föreställa dig hur besvärligt det skulle se ut att slumpmässigt ha Orochimaru stående bredvid Naruto / Hinata på det fotot? Du ser inte heller Temari bredvid Shikamaru eftersom hon inte var en del av den ursprungliga Naruto Konoha Genin-rollen. Sai ingår naturligtvis eftersom han senare går med i Team 7.