Anonim

Coldplay - Adventure Of A Lifetime (officiell video)

Tja, jag har verkligen tänkt på det här länge nu och fortfarande kan jag inte förstå vad Naruto menar när han sa att Sasuke är den som accepterade honom och hans existens mer än någon annan.

2
  • Varje hänvisning till kapitel i mangan eller avsnittet i anime skulle hjälpa oss att förstå sammanhanget bättre.
  • Jag skriver ett svar inom kort. Om inte någon slår mig till det. Termen han pratar om är en av många. Jag använder termen i avsnitt 132 av Naruto kl 15:08 som ett exempel :)

Citatet du pratar om är troligtvis det här som används i Shippuuden

Vägen tillbaka, jag brukade hata Sasuke ... Men när jag väl var van vid att vara med honom insåg jag att han verkligen var kul ... att vara där ...han är personen som mer än någon annan accepterade mig och min existens. Sasuke är min vän ... och han representerar obligationer som jag väntade så länge på att få, så det är därför ... - Uzumaki Naruto

Vid denna punkt i berättelsen borde du redan veta hur hatad Naruto var i stan, och hur ingen skulle erkänna honom eftersom han var de läskiga nio-svansarna. Men sedan kom Sasuke, som i Narutos ögon liknade honom som de där båda 'ensam'. De började bygga upp en rivalliknande relation, ungefär samma sak som Kakashi och Gai har ett rivalitet. Vid denna tidpunkt såg Sasuke honom inte längre som den "farliga 9-tailed" och började långsamt erkänna Naruto som en jämlik, en rival och som en vän.

I avsnitt 132 strax efter Sasuke säger att skicklig shinobi kan läsa varandras tankar under strid, utan att ens säga ett ord. Det finns en inblick i hur Naruto ser på Sasuke från 13:07 ~ 18:28. Något liknande händer också i Shippuuden, strax efter striden med Danzo.

1
  • 1 En anteckning: Barnen i byn visste inte att Naruto var de 9 svansarna. De visste bara att ninjorna och deras äldste var rädda för honom och undvek honom. Barnen i byn fick inte veta, under den sista önskan från den fjärde hokagin så att Naruto skulle få chansen att få några vänner senare i sitt liv.

Vi vet väl att från början hatade Konoha Naruto och var rädda för honom på grund av att han var nio-svansen Jinchuriki. Men när han träffade Sasuke kände han att Sasuke också var ensam, precis som han. Att Sasuke inte hatade honom och inte var rädd för honom. Och med tiden utvecklade han ett band med honom, ett band av förståelse. Naruto kände att Sasuke är precis som han. I Zabuza-incidenten var Sasuke redo att offra sig för att rädda Naruto, detta hade stor effekt på honom. Från den dagen utvecklade han ett oförklarligt band med honom.

Jag antar att acceptera någon innebär att verkligen erkänna den personen och Naruto erkände alltid Sasuke när det gäller att tävla. Naruto brydde sig aldrig om vad andra gör. Han pekade på Sasuke eftersom Sasuke fick mycket uppmärksamhet och Naruto ville alltid bli erkänd och känd som Sasuke. Sasuke erkände aldrig så många människor i sitt liv men han erkände alltid Naruto mer än någon annan eftersom han alltid tävlade med honom hela tiden. Båda ville bli starkare än andra.