Anonim

Hur får man UNICORN PET * FREE * (LEGIT) i Roblox ADOPT ME!

Mot slutet av Avatarser vi en lejonsköldpadda bevilja förmågan att böja sig i energi. Han säger telepatiskt att han är den sista i sitt slag. Så först trodde jag att det kanske fanns någon naturkatastrof som utplånade dem alla, och sedan Legra om Korra kom ut där det avslöjades att det fanns hundratals av dem. De var också ganska ensamma.

Då avslöjades att människorna utplånade dem. Så hur gjorde de största varelserna i Avatar universum, som kan stödja hela städer och ekosystem, låta sig utplånas av människor som de gav böjningen till? även om de kunde kasta blixtar på det, tror jag knappast att det skulle döda det. Det fanns också flygande (lejonsköldpaddorna associerade med luft) och sådana som kunde dyka under vattnet. om så är fallet, varför flyger de inte bara högre / dyker under vattnet?

5
  • Detta bygger på flera antaganden: a) böjningsspecialiseringar hade inte uppfunnits ännu, b) lejonsköldpaddan Aang pratade med var verkligen 10 000 år gammal; c) ju större något är, desto svårare är det att döda.
  • Okej, jag fixade det. Tack för inmatningen och redigeringen.
  • Inga problem! Det här är en mycket bättre fråga nu, och jag måste erkänna att jag själv är nyfiken på svaret.
  • Jag har en annan fråga: Vad gör du med ett så stort lik?
  • Jag har faktiskt sett en liknande debatt någonstans, och fans tycker i allmänhet att det är ett skrivfel på författarnas vägnar, för Bryke planerade ursprungligen inte att använda lejonsköldpaddorna för något annat än att hjälpa Aang att lära sig att besegra Ozai utan att döda honom. Detta beror på att skaparna inte planerade att göra TLOK, varför alla bitarna passar bra ihop i ATLA, och mindre i TLOK. Hoppas det här hjälper!