Anonim

Venus | Planet Song | Pinkfong Songs for Children

I anime-serien Haruka och Michiru (Sailors Uranus och Neptune) är ett par bekräftat av författaren Naoko Takeuchi

Takeuchi har öppet medgett att de är ett romantiskt par, och deras röstskådespelerskor instruerades att spela karaktärerna "som om de är ett gift romantiskt par."

Källa: Lista över Sailor Moon S-avsnitt

Under den första säsongen lär vi oss att sjömannen Senshi (eller åtminstone de första fem) som vi ser är reinkarnationer av deras tidigare jag från Silver Millennium. De var vänner och livvakter för Usagis tidigare jag, Serenity, liksom prinsessor av deras representativa planeter.

Jag undrar emellertid om Haruka och Michiru är alltför reinkarnationer av deras tidigare jag, prinsessor av Uranus och Neptunus, och i så fall om prinsessorna Uranus och Neptun också var ett par?

0

Det klargörs att sjömannen Senshi alla var prinsessor som var förknippade med de himmelska kropparna som var knutna till dem. Således var Haruka och Michiru verkligen prinsessor i sitt tidigare liv.

Jag minns inte att jag någonsin sett en indikation på att Uranus och Neptunus var älskare i deras över liv. [Jag har tittat Sailor Moon S och båda årstiderna av Sailor Moon Crystal, och jag har också läst Sailor Moon manga (om än inte så nära).] Däremot är ett förhållande mellan Endymion (som senare är Smoking Mask) och Princess Serenity välbevisat. Dessutom kunde jag inte hitta någon diskussion om denna fråga på fanwiki-sidor för Sailor Neptune, Sailor Uranus, Haruka eller Michiru.

Detta antyder att vi helt enkelt inte vet om Uranus och Neptunus var älskare i sitt förflutna liv. Att andra förhållanden från det förflutna (mellan Mamoru och Usagi, eller mellan Usagi och Inner Senshi) har bevarats antyder att de var.

Men kanonplottmaterial inte aktivt föreslår att de var tillsammans, och frånvaron av detta i wiki antyder att det inte finns något kompletterande material som indikerar det. Vi vet att Yttre Senshi ledde ensamma liv i deras tidigare existens, vilket är svårt att förena med ett seriöst förhållande.

Det är också möjligt att frågan är helt uppe i luften, på samma sätt som födelsedagsdatum för Fullmetall alkemist karaktärer är uppe i luften: det är möjligt att Naoko Takeuchi inte hade tänkt igenom detaljerna i detta, särskilt eftersom fokus för Sailor Moon är slutligen på Usagi.