Anonim

genom glas | HBD Jenny ♥

Det har uttalats tydligt att Alluak Zoldyck har samma makt som ett normalt barn, vilket i Hunter x Hunter-universum betyder att han / hon är mycket svag.

Alla andra barn i Zoldyck-familjen har emellertid fått utbildning sedan en mycket tidig ålder, liksom att de har en uppsättning talanger som är unika för familjen, såsom motståndskraft mot gift, styrka och motståndskraft mot smärta, redan innan de lärde sig nen.

Tills de fick reda på Allukas önskan att bevilja var det inget som tyder på att han / hon var annorlunda än de andra syskonen. Därför kan man anta att han / hon borde ha fått samma utbildning som sina syskon innan det.

Så varför har hon bara kraften hos ett normalt barn?

3
  • så vilken försöker du fråga? varför hon, misstag ... han, inte hade utbildning?
  • vad menar du med normalt? att alluka inte blev en mördare som tar jobb som allukas bröder?
  • Det är möjligt att han aldrig tränades som de andra eftersom det fanns komplikationer kring hans födelse som ledde till att han föddes utan en själ. Bara en gissning att hans föräldrar satte honom under tillsyn och inte tränade honom för att de inte tänkte på honom som människa.

Du har rätt i att, tills Alluka bevisade farliga makter, det inte finns någon tydlig anledning till att Alluka inte skulle ha fått någon Zoldyck-lönnmördareutbildning från en mycket ung ålder. Men ett uttalande om att Alluka har den fysiska styrkan som ett normalt barn gör inte berätta om Alluka fick någon särskild utbildning innan han gick i isolering.

Killuas bror Milluki, som vi vet har genomgått standardträningen, visar inte att han har någon speciell fysisk styrka (han tröttnade lätt på att piska Killua på grund av ansträngning i kapitel 42 i volym 5). Han visar inte heller några Nen-förmågor. Det kan väl vara så att han bara har den fysiska styrkan hos en genomsnittlig överviktig tonårspojke i hans ålder och hans mördarträning var enbart i andra områden än fysisk skicklighet.

Killuas mamma Kikyo, som har genomgått standardträningen, visar inte heller några exempel på fysisk styrka. Fysiskt vet vi bara att 1) ​​hon kan springa i höga hastigheter och 2) hon kunde hålla Killua vid armen för att försöka hindra honom från att lämna, men eftersom hon villigt bestämde sig för att släppa honom, vet vi inte om hon nödvändigtvis är fysiskt starkare än honom eller inte (dvs om hon hade velat få honom att stanna, kunde hon ha hållit honom fäst där med fysisk kraft, eller kunde han ha tagit bort på egen kraft? [samma kapitel]).

1
  • Milluki verkade säker på att han kunde döda Gon, Kurapika och Leorio i Zoldyck-bågen när han hotade att döda dem. Killua reagerade som om detta var en möjlighet. Skulle det betyda att Milluki inte har någon fysisk förmåga och tänker döda dem på ett annat sätt?