Anonim

HUR DU FÅR M416 GLACIER HUD || KRATAÖPNINGSTRICK || 20 VIDEN FÖR KLASSISK LÅNADSÅPNING 🔴 || PUBG

Itachi attackerade Obito med Amaterasu genom Sasukes ögon när Sasuke såg Obitos Sharingan. Så snart Obito uppslukades av lågorna, gick han in i det mörka området i rummet och blev av med den dödliga flamman. Hur gjorde han det? Uppnådde han det med Kamui?

2
  • Jag tror att det inte har avslöjats än! : S
  • Är det möjligt att amaterasu faktiskt aldrig rörde Obito, eftersom han kan flytta delar av sin kropp in i det mörka rummet? Kanske ville han bara få Itachi att tro att amaterasu slog honom?

Jag har funderat på den här frågan och jag har hittat en teori som skulle förklara några saker:

Jag är nästan 100% säker på att Amaterasu hade träffat Obito, som i anime kan vi höra skadan mottas. Från det ögonblicket kan vi inte prata om transporttekniken, för Amaterasu varar tills hans mål är helt borta.

Så det skulle nå 5-minutersgränsen och Obito skulle ha varit död, precis som det skulle ha varit samma resultat i striden med Konan: de pappersbomberna fortsatte att komma, och de skulle ha nått gränsen på 5 minuter, IF, och här kommer det min teori. Obito flydde med samma teknik båda gånger, Izanagi.

Eftersom han hade många Sharingan-ögon i reserv kunde han lätt ha bytt ut ögat som han just använt, precis som han gjorde efter att ha kämpat mot Konan. OCH han kunde ha antydt detta, enligt raderna (om jag minns väl), "Även Itachi visste inte allt om mig". Att han kunde använda Izanagi, eller att han har dessa Sharingan-reserver (eftersom Itachi aldrig visste om de ögon som Tobi samlat in, eller Tobis expertis i att använda denna sällsynta och förbjudna jutsu).

5
  • bra teori men !!!!!! men jag kan tänka mig en annan teori, till exempel gjorde han zetsus klon för att efterlikna honom (Tobi) och fick honom att förhöra med Sasuke under det första konversationen ansikte mot ansikte. Vi vet att Tobi är en försiktig kille (som påminner om hans kamp mot Minato ) och han tänker två gånger innan han tar något steg ....... i alla fall bra teori och bra ansträngning ... tyvärr har vi dock inga konkreta bevis
  • ja, den här är också intressant, men jag kunde inte tro att även Obito skulle kunna efterlikna hans Sharingan till en Zetsu, för Itachis Amaterasu reagerade med Obito's Sharingan, det skulle betyda att Obito transplanterade hans öga till Zetsu, si Jag kan inte föreställa mig att någon kan "replikera" en Sharingan i en värdkropp: - ?? ... ännu, är intressant ... Det är lite vi tänker på samma sätt:) ... du skulle vara min "naruto själsfrände"? xD
  • kan inte shinra spännas avleda amaterasu-elden. tänk inte om obito hade rinnegan eller inte men om han gjorde det måste han ha använt det istället.
  • @ Rinneg4n Jag tror vad jag menade var att eftersom Zetsu kan förvandla vad som helst genom att röra vid en person, omvandlade han sig själv till Tobi, och sedan appellerade han framför Sasuke. Tobi behöver inte behöva transplantera någon Sharingan eller något i Tobis ögon. Kom ihåg striden mellan Kisame och Bee. Zetsu kom och förvandlade hans kropp helt enkelt genom att röra vid Kisame.
  • @Rikudu Sennin Jag tror att du kan acceptera mitt svar, om du skulle vilja

Vid den tiden har Obito / Tobi inte Rinnegan. Rinnegan var i Nagatos ägo. Vid den tiden var den enda Sharingan som utvecklats till Rinnegan Uchiha Madara. Obito var bara en Mangekyou Sharingan. Därför var det definitivt inte Shinra Tensei.

En möjlig förklaring till hur han blir av med Amaterasu är att han använde Izanagi med en av Sharingans han samlade. Men det kan inte sägas för 100% eftersom det aldrig avslöjades i manga eller anime.

Eftersom Amaterasu slog honom på hela hans kropp,

han gjorde säkert inte samma sak som han gjorde när han kämpade mot Danzos livvakt Fuu och Torune (dra av armen, det vill säga). Därför kan jag säga för 95% att det var Izanagi.

han använde Kamui. den tredje databoken tog upp frågan om hur han överlevde och pratade om sin förmåga att glida igenom saker

1
  • 1 Det här ser ut som det riktiga svaret, men det vore bättre om du också kunde redigera och nämna databokens fullständiga titel och citera några referenser relaterade till detta? Tack!

Jag tror inte att zetsu hade något att göra med det. Och personligen tror jag inte att han använde izanagi heller. Jag tror att han använde samma sak som han använde för att få saker att passera genom honom för att undkomma det. Ja, Amaterasu-lågorna brinner inte ut förrän de mål det brann till en skarp, men tänk på det. Eld är energi, oavsett hur den bildas, och chakra är i grunden också energi. Rasengan är gjord av chakra (energi), och den passerade rakt igenom honom till. Så för lågorna skulle det vara som att deras mål redan var borta, så de brände ut. Det är precis vad jag tycker om det här ämnet.

En av anledningarna kan vara

lågorna brinner ganska långsamt, och ibland tillåter någon som drabbats av Amaterasu en möjlighet att ta bort kläder eller kroppsdelar som har tagits i brand.

Detta gav tid Obito att skilja honom från sina kläder. Och för den delen Amaterasu bränna allt som fångats av det för att aska eller förstöras. Klänning han hade på sig kommer att förstöras av Amaterasu.

Ni verkar inte veta att Obitos kraft använder Kamui vilket höger öga bara kan användas om han rör vid dem där som vänster öga är för långa sträckor, varför Kakashi bara kan göra det på avstånd men hur som helst flamman var röra vid Obito vilket betyder att han kan transportera den till den andra dimensionen så det går du kanske du bör slå upp hans kraft innan du diskuterar

2
  • 2 Kanske kan du tillhandahålla referenser och svara på det själv snarare än att berätta för folk att "slå upp hans makt innan du diskuterar" vilket inte är särskilt konstruktivt
  • naruto.wikia.com/wiki/Kamui