Anonim

\ "Ain't No Cure For Love \" - (Leonard Cohen)

Spoilers för FMP The Second Raid

Är Leonard en viskad som

hans tvillingsyster Tessa? Om så är fallet, vet vi hans specialitet? Om inte, hur blev han ledare för oppositionen?

Jag tror att något av detta inte avslöjas i TSR, så jag har förstört det.

Ja, han är en viskad. Inte bara det, han överträffar sin systers förmågor både fysiskt och mentalt, och han använde sin kunskap för att producera armslavar för Amalgam. Jag tror inte att vi vet säkert hur / varför han blev ledare för oppositionen, även om det någon gång antyds att han i första hand ville ha mer frihet.

Källa: Wiki

Leonard Testarossa är verkligen en viskad.

Hans specialitet är Arm Slave-design. Det är han som designade miniatyren AS Alastor-enheterna och sin egen personliga AS, Belial. Även om det inte uttryckligen anges är det mycket troligt att han designade Codarl (även kallad Venom), Behemoth och Eligor också. Hans yttersta mål är att förändra historien för att skapa sin egen idealvärld, en värld utan smärta och lidande. I denna ideala värld skulle den viskade inte existera. Viskade barn som han skulle inte fångas och torteras eftersom Black Technology inte skulle existera, krig inte skulle existera, alla människor som skulle ha dött skulle nu leva. Han tror att allt lidande han får för att komma dit spelar ingen roll, eftersom det inte skulle existera i den värld han vill skapa.

Amalgams huvudsakliga mål är att befästa den viskade kraften. Amalgams makthierarkistruktur liknar en webbs struktur, vilket gör det omöjligt att välta, men lätt att undergräva.

Leonard är i slutändan en förrädare till organisationens mål och använder deras resurser för att främja sitt mål. Han gör det genom att ta ut de högre medlemmarna i Amalgam, så att alla resurser kommer att bli under hans kontroll. Han kan använda karisma för att vinna många människor till hans sida (som Kalinin). Bland sina mål vill han ha en lista över alla människor som är inblandade i Amalgam, de som gjorde det möjligt att förvandlas till en skadlig organisation som det är nu, så att de kan tas om hand i skapandet av den ideala världen.