Anonim

🚨 Titta DETTA INNAN DU KÖPER LAGER 🚨 Den VERKLIGA anledningen att aktiemarknaden går upp

Avsnitt 122, blekarna krymper och vi kan se alla återstående Kaioshins, änglar och deltagare. När jag tittar på ~ 5: 43 ser jag många mer än 2 kvarvarande Kaioshin och deras gudar för förstörelse. Det finns totalt 6 uppsättningar och två universum är kvar i turneringen. Jag trodde att när ett universum raderades, gick Kaioshin och förstörelsens Gud med det.

Varför är det så många kvar i blekarna?

Jag tänkte på att markera bilden som en spoiler, men alla som har sett tillräckligt med Dragon Ball visste att den skulle hamna vid denna tidpunkt.

Av hela Dragon Ball-multiverset var endast åtta universum markerade för förstörelse av båda Zenos på grund av att de inte bibehöll eller överträffade en adekvat livskvalitet, annars känd som deras ”dödliga nivå”. De fyra uppsättningarna Kaioshin & Gods of Destruction som cirkuleras på bilden (cirkel räven, inte clownen) är undantagna från att delta i Zenos vridna överlevnadsspel eftersom de har uppfyllt eller överskridit den minsta dödliga nivån som krävs för att fortsätta att existera i fred . De enda som deltar är Universe 7, representerat av katten Beerus och företaget, och Universe 11, representerad av Belmod clownen och företaget.

Kraftturneringen var för de universum vars dödliga nivå var för låg. Dom är :-

  1. Universum 9
  2. Universum 10
  3. Universum 2
  4. Universum 6
  5. Universum 4
  6. Universum 3
  7. Universum 7
  8. Universum 11

De andra universum är undantagna från Power of Tournament.

Här är wikia-artikeln för Power of Tournament

Det finns ett kvantifierat värde som kallas som Det dödliga värdet som Zeno och storprästen använder för att rangordna de tolv universum baserat på kvaliteten på de dödliga som existerar i det specifika universum. Ett universums dödliga nivå är kopplat till jobbet för den Högsta Kai och förstörelsens Gud. Universum 1, 12, 5 och 8 och har ett mycket högt värde med avseende på detta och var därför undantagna från att delta i maktens turnering! Följaktligen är de högsta Kais och de destruktionsgudar du ser sitta gudarna för dessa universum. Av de åttonde konkurrerande universum har 6 destruktionsgudar och högsta kais tillsammans med deras respektive universer raderats från och med avsnitt 127.

Jag blev också förvirrad av detta eftersom jag började titta på turneringen senare. Från Eps 102+ så jag kände inte alla gudar men jag visste inte att de andra universerna var inbjudna att titta på. Dessutom ser jag inte Toppo på den här bilden, kanske skottet togs eps. 126 eller -