Anonim

VECKANS DAGAR på engelska

Jag skulle vilja veta vad som skulle hända i en situation som jag beskriver.

Om jag minns om rätt behövde jag båda skriva korrekt namnet på den person som skulle dö och ha bilden på huvudet.

Men om den personen har en identisk tvilling med samma namn tror jag att dessa regler inte skulle räcka för att avgöra vilken av dem som skulle dö, även om det kanske med bilden också innebar avsikten att döda just den personen jag tycker är så långt hämtad.

Kanske finns det några andra regler som skulle gälla och som skulle avgöra vilka av dem som dör, jag minns inte dem alla.

Vad skulle hända i den situationen?

2
  • En situation med tvillingar diskuterades kort i detta svar. Även med identiska tvillingar kommer de att ha skillnader
  • när du har ansiktet i åtanke betyder det att du har personen i åtanke. anteckningen söker inte efter ett ansikte och ett namn den söker efter en person att döda. identiska tvillingar är två olika människor.

Det beror förmodligen på två saker. En av dessa är det faktum att du bara tänker på ett ansikte, inte båda. Så det fungerar är om du tänkte på de första tvillingarna, men skrev namnet och trots att namnet tillhör den andra skulle ingenting hända. Även om de hade helt identiska ansikten skulle du inte tänka på båda, bara en. Identiska tvillingar är två separata personer, och som sådan skulle dödsanteckningen fortfarande behandla den som sådan.

Denna idé bygger på min personliga men om ämnet som jag faktiskt har tänkt på i minst ett år.