Anonim

Liz: Elizabeth Taylor Story, Liz & Dick och Burton och Taylor - scenjämförelser

I slutet, vem är flickan med ett svart band som springer nerför trappan? Hon kan ses vid den sista stillbilden i en konstig pose som hålls / hålls av Kanbaru. Det är inte Ougi, eftersom hon har en slips istället för ett band och kan ses till höger om dem i stillbilden när den skjuter ut.

Detta verkar vara Higasa, som är på basketlaget och samma år som Kanbaru. I anime-produktioner dyker hon först upp i början av Hanamonogatari.

Hanamonogatari öppnar med ett avsnitt där Kanbaru pratar om sina föräldrar innan hon vaknar på morgonen på sin första dag i sitt tredje skolår. Hon stöter på Ougi på skolans idrottsplatser. Ougi frågar Kanbaru om hon har hört talas om Devil-sama.

Vi ser sedan Kanbaru sitter i hennes klassrum samma morgon. Higasa, som nu är i samma klass som Kanbaru, går in i rummet och Kanbaru identifierar henne med namn.

Det är sedan en tidshopp till eftermiddagen samma dag. Higasa föreslår för Kanbaru att de ska åka hem tillsammans, men Kanbaru demrar. Hon frågar sedan Higasa om Devil-sama när Higasa lämnar.

2
  • Jag glömde helt den karaktären. Om du kommer ihåg i vilket sammanhang hon introducerades och vad som eventuellt kunde ha hänt henne att visas i den här scenen, skulle det vara trevligt att veta.
  • 1 @Hakase: här går du. Hon kanske också dyker upp senare, men jag kommer inte ihåg så tydligt om det, och det skulle vara för tidskrävande att gå igenom något utöver de första tio minuterna av anime att kontrollera.

Tyvärr är detta något misstag, det är skillnaden mellan att flickan springer nerför trappan med Higasa. Och jag vet det tydligt eftersom jag skriver det här svaret genom att se båda scenerna av "flickan" och Higasa som håller Kanbaru. Flickan är brunhårig och jag tror det och Higasa är svarthårig