Anonim

One Piece Chapter 98 Review - Dark Clouds

Jag vet att det är ganska svårt men jag skulle vilja veta kraftnivåordningen mellan Straw Hats. För närvarande antar jag att ordern är ungefär så här:

  1. Luffy
  2. Zoro
  3. Sanji

Jag är medveten från plats 4 och framåt att det blir riktigt svårt, men kanske finns det några tips. Till exempel sa Oda att Usopps nuvarande kraft är lika med Zoro innan tiden hoppas över. Det skulle vara ett bra exempel på ett bra tips.

Vissa mätningar kan vara motståndarna de har mött, deras individuella makt, djävulens frukter och för dem som har det, deras haki.

11
  • Generellt sett anses de starkaste tre vanligtvis vara zoro, sanji och luffy medan nami, ussop och chopper anses vara de svagaste tre. Utöver detta är det dock spekulationer som är olämpliga för den här webbplatsen.
  • För de nära rösterna. Detta är faktiskt en fråga som kan besvaras i universum med hjälp av doriki-systemet. Eller till och med deras bounties.
  • Exakt. Det finns flera sätt att mäta det. Tips också som stråhattar som utvecklar haki, kommentarer från författaren [vad jag sa om Usopp ...]
  • @Dimitrimx Jag gillar inte att hålla med dig men doriki indikerar bara styrka på ett mycket begränsat sätt (Rokushiki). Vi känner inte heller till doriki för några strawhats. Bounties indikerar inte stridsstyrka nästan alls. De indikerar bara hot mot WG.
  • Det här inlägget är en del av en diskussion om meta

Detta är efter dressrosa-bågen:

Bountiesna är en bra representant för styrkan hos varje medlem av strawhat-besättningen.

De enda udda är Sanji, Usopp och Chopper.

Chopper eftersom han ses som ett husdjur istället för en fullvärdig Sanji för att han inte deltog så mycket och Usopp för att han sägs vara den som anstiftade allt men det var fel.

Så för kraftomfång enligt affischer (med avvisande udda saker):

  1. Luffy
  2. Zoro
  3. Sanji
  4. Nico Robin
  5. Franky
  6. Brooke
  7. Usopp
  8. Chopper
  9. Nami

Usopp, Chopper och Nami kallas också för den svaga trioen, så att de tre är de svagaste är ett ganska bra antagande.

2
  • 3 menar du svag trio?
  • Att basera detta av de önskade affischerna är ingen riktigt bra idé, eftersom till exempel hackare anses vara ett husdjur och därmed får han inte ett rykte så högt som de andra. IMO-hackare är starkare än Usopp och Brooke