Anonim

SHINee 샤이니 'Dream Girl' MV

I filmen såväl som mangan, när Hiyori försvinner glömmer alla bort henne. Men Tomoki minns fortfarande om henne. Han får huvudvärk, men han minns fortfarande henne. Och sedan börjar alla andra komma ihåg Hiyori också.

Hur fungerar det?

Jag är ganska säker på att detta bara är ett av de fall där alla skulle glömma en viss karaktär (Hiyori), men för att någon (Tomoki) brydde sig om dem så mycket påverkades de inte.

Huvudvärken beror på att han inte ska komma ihåg, men han kommer ihåg det något. Och för att han kommer ihåg gör alla andra det också.

Så sa helt enkelt att han inte glömde eftersom han brydde sig för mycket. (Vilket gör att det låter som om alla andra inte brydde sig tillräckligt, men det är helt enkelt hur dessa saker fungerar. Huvudpersonen måste vara den speciella utvalda.)


Det första som jag kan tänka mig skulle vara Time Stranger Kyoko.

Kyoko raderas från allas minnen och det är som om hon aldrig existerat. Men efter att hennes livvakt och älskare har hittat ett fotografi av henne kommer han ihåg och får alla andra att komma ihåg henne också.


Se även TV Tropes - Ret Gone and Un-Person.

1
  • Va? Jag trodde att det berodde på att Tomoki på något sätt är speciell, trots allt fick han alltid den där konstiga drömmen och i det senaste kapitlet om manga verkar det som om han är den enda som inte försvinner. Men jag vet inte exakt vad som händer här