Anonim

Nicole Scherzinger - Right There ft. 50 Cent

Under Kulturfestivalen i 2-Cs brottningsshow, när Taigas Mind-Controlled "lakejer" har tråden till Yuri Koigakubos framtida pojkvän / man och hotar att klippa den, avbryter Yuri föreställningen och försöker stoppa dem. När de andra "lakejerna" stoppar henne går de för att ta henne bort från scenen och någon säger att ta henne till The Morgue.

När Taiga kämpar för studentrådsordförande som ett sätt att prova Y saku att springa lika bra hotar hon att ta allas drömmar till The Morgue.

Jag får en känsla av att denna Morgue är någon form av referens men inte den traditionella känslan av The Morgue. så jag undrar, vad / var är morgonen där Yuri togs till och vart Taiga hotar att ta studentens drömmar till.

Nej, det är inte en extra hänvisning till något annat än ett (möjligen bildligt) bårhus.

I den första biten du nämnde gör Taiga den "onda överherrens" karaktär som Ami skrev för henne, och referensen är i stort sett ett bowdleriserat sätt att säga att de dödar Yuri-sensei. Andra gången är bara en återuppringning till den första - Taigas karaktär som "studentrådspresident som kommer att förstöra ditt lyckliga skolliv" är mycket tydligt bara att hon går tillbaka till karaktären som Ami hade skrivit för henne; Eftersom Palmtop Tiger och Delinquent Ryuji var ganska mycket fast vid de karaktärer som hade etablerats, använder hon många referenser till brottningen. (Plus jag tycker att det var kul för henne att säga "bårhus".)