Anonim

Vem är Bang? The Mighty Silver Fang One Punch Man säsong 2

Jag tittade på anime och jag märkte i avsnittet där meteoriten skulle träffa jorden, Silver Fang eller Bang fortfarande stod bredvid Genos. När det gäller den animerade serien, precis innan Saitama är på väg att komma in på scenen, ändras Bangs uttryck något som om han ska göra något.

I en senare episod antar han också vad som skulle ha hänt om han använde näven av strömmande vatten på meteoriten? Hur mycket är Bangs kraft exakt och kunde han ha förstört meteorn?

7
  • Att jämföra alla karaktärer med Saitama är meningslöst. Och för att ge ett mått på den effektnivå som Bang har, skulle det betyda mangaspoiler och åsikter ..
  • @ EroS nnin Egentligen besegrade Bang Saitama i stenpapper sax.
  • @DuttaA Han vann det på grund av teknik och förutsägelse. Författarna använde den scenen för att visa hur erfaren bang är. Hans flytande vattenteknik gjorde det möjligt för honom att vinna varje gång trots den överväldigande skillnaden i kraft / hastighet, den här scenen bör inte användas som en bas för att jämföra deras kraft eftersom den användes för att visa hur kraft och hastighet är det enda Saitama har som inte räckte här
  • @DuttaA: du säger att det kan användas som en jämförelsepunkt för effektnivå? Det verkar ganska orelaterat till frågan.
  • @ EroS nnin jag spekulerar bara i Bangs makt precis som folk spekulerar i Saitamas makt

Om du försöker jämföra Saitama och Bangs makt är det meningslöst. I en av specialerna när Saitama går till sin Dojo medger Bang själv att Saitama är mycket kraftfullare. Dessutom känner vi inte till begränsningarna för Saitamas makt. Å andra sidan är han mycket sannolikt starkare än Genos baserat på det faktum att han är rankad 3 i S-klass Heros och hans erfarenhet och teknik. Även om du tittar på det sista avsnittet där S-klassens hjältar kämpar mot monsteret verkade Bang vara lite starkare och rättvis något bättre än de andra hjältarna som Atomic Samurai.

Jag skulle säga att Bang med stor sannolikhet är starkare än alla S-klasshjältar under hans ranking. Tatsumaki verkar dock vara starkare än honom.