Anonim

03:00 PÅ KRUSTY KRAB !!!

Jag har läst igen och tittat på DNAngel, och det jag inte kommer ihåg är var de två kom ifrån. Visades de bara en dag eller skapade någon dem?

1
  • Dark och Krad är två halvor av Hikari-verket "The Black Wings".

Dark och Krad är två halvor av Hikari-verket "The Black Wings.".

När det gäller hur och varför de kommer att manifestera, utarbetades det aldrig i mangan eller anime.

I anime är de de två halvorna av Blackwings utan mycket information om det. I mangan: faktiskt var Blackwings sitt eget konstverk och Hikari var på väg att ge det liv när Niwa försökte ta det och avbröt ritualen. Detta hade en bieffekt att magin hamnade på båda män, men inte för att ge, utan för att ta livet (både Dark och Krad är förbannade för att stoppa båda linjerna: Dark genom att göra det svårt för personen att visa eller bli överflödad av tillgivenhet och kärlek, vilket kan göra det svårt att vara i ett förhållande; Krad gör det nästan omöjligt att behöva eller ta hand om andra och aktivt använt metod för att förstöra den förbannade personen). Allt detta ligger i mangas argentinska Qualia-båge.

Familjen Hikari skapade ett konstverk och de blev de två halvorna av det. De är själen i det. Så de skapades troligen av Hikari med konstverket. Det är i anime.