Anonim

Flygvapnet har inte tillräckligt med B-2?

I avsnitt 28 av HxH 2011 utvidgar Wing sin aura till ett papper och skär lätt genom burken. Genom utseendet på det ser det ut som att förstärka papperet har någon "touch" på det. Det liknar Killuas förmåga att överföra sin aura till el.

Bilden nedan visar scenen på (1) HxH 2011, (2) HxH 1999, (3) HxH original manga. Vilket överraskande den elektriska laddade effekten också kan ses på mangan, men ingenting på 1999-anime.

Wing är en typisk förstärkare, de närmaste Nen-typerna som han potentiellt kan bemästra förutom sin huvudsakliga Nen-typ är Emission och Transmutation. Effekten kan lätt differentieras som Transmutation-typ, Killua är det perfekta exemplet. Men det är praktiskt taget omöjligt att utveckla denna teknik utan att spendera år med speciell träning och träning. Är det bara en ytterligare "effekt" att visa kraften hos Nen under bågens start, eller hade han verkligen utvecklat denna förmåga?

1
  • Jag uppskattar den forskning du gjorde om detta. Tyvärr tror jag att svaret ligger någonstans mellan "mangaka berättade inte för oss" och "ser cool ut". Vi känner inte till hans främsta Nen-skicklighet (Hatsu eller hur?). Det är dock värt att notera att Wing är en mycket mer skicklig Nen-användare än han ser ut och har haft några ögonblick som indikerar en hög grad av skicklighet / förmåga. (Det här är en av dem). Han som har en viss transmutationsförmåga är förmodligen en given.

Jag är benägen att säga att det inte är verklig elektricitet, utan bara en visuell presentation av Wing som genomsyrar papperet med "energi". En visuell flare läggs till som extra klarhet för tittarna / läsarna, som ännu inte är så bekanta med Nen och vad allt det kan göra. (Med undantag för anime från 1999. Även i mangan är "elektrolikensen" av effekten diskutabel, eftersom den kan ses som mer allmänna representationer av "energi" eller "kraft" eller till och med en "chockvåg".)

Jag skulle kunna fortsätta med Wings nen-typen, sannolikheten att han skulle lära sig transmutationskrafter, specifikationer som skulle gå till att lära sig denna specifika kraft, om Wing skulle vara tillräckligt skicklig för att göra detta och om han ens ville. Men jag tror att det finns ett enklare sätt att dra slutsatsen att det inte är faktisk el.

Bortsett från det visuella, det fungerar inte som elektricitet på något sätt, form eller form.
Pappret härdar, skär genom en burk och bäddar sig in i en vägg. Ingenting i hur det eller föremålen kring det agerar indikerar närvaro av elektricitet. (De avfärdar inte heller det, men vad skulle det vara med el om det inte har någon användning.)