Anonim

HUR DU KOMMER UT

De ville veta för att alla vet att Midoriya var Quirkless, och det gör All Might också.

Men varför bryr de sig så mycket om Midoriya's Quirk? Är det för att All Might var Quirkless också när han var Midoriya ålder?

1
  • Välkommen till Anime & Manga Stack Exchange. Titeln verkade sakna några ord, så jag använde denna chans för att redigera och fixa den enligt frågan. Om det är fel kan du gärna återställa och förbättra titeln. Tack.

Som vi får reda på i avsnitt 1 av anime, manifesterar de flesta sin karaktär efter 4 års ålder. Det skulle vara ovanligt att någon manifesterade sin karaktär efter detta, och förmodligen oerhört att en karaktär manifesterades så sent som gymnasiet ( 15-16 år).

Som ett resultat, när människor får reda på att Midoriya på ett mirakulöst sätt manifesterade en karaktär vid denna sena ålder, särskilt en så kraftfull som hans, är de naturligtvis intresserade av vilka omständigheter som ledde till att detta hände. För de flesta är det inget specifikt för Midoriya, det är bara omständigheterna för hans besynnerlighet. Naturligtvis är Bakugo mycket mer besatt, men det beror på hans långa historia med Midoriya kombinerat med hans överlägsenhetskomplex.

Redigera

Som påpekats av @ TheGamer007 i kommentarerna kanske det faktiskt inte är många som vet att Midoriya tidigare var konstig.

TheGamer007: ... i efterhand kan uppmärksamheten fokuserad på Midoriya bero på att normala konstigheter inte är så självförstörande som hans. Jag minns att någon sa under Sports Festival-bågen att "det är som att han bara vänjer sig vid sin konst".

3
  • 3 Korrigera mig om jag har fel, men de flesta vet inte att han är Quirkless, eller hur? Bakugo är den enda som kände honom före UA, och medan han nämner att Midoriya borde vara knäppa under bågen där Eraserhead får klassen att ta tester för första gången, kom inget mycket ut ur det. Andra karaktärer är ofta intresserade av likheten med All Might's quirk, och de verkar inte känna till eller bry sig om hans konstiga förflutna.
  • @ TheGamer007 mycket bra poäng. Jag får se om jag kan omarbeta mitt svar med detta i åtanke.
  • 1 Svaret är ganska bra med tanke på att själva frågan antogs "alla vet att han var Quirkless". Dessutom borde ingen av karaktärerna förutom Midoriya, All Might, Nana Shimura och möjligen Gran Torino veta att All Might var konstig i början. Och i efterhand kan uppmärksamheten fokuserad på Midoriya bero på att normala konstigheter inte är så självförstörande som hans. Jag minns att någon sa under Sports Festival-bågen att "det är som att han bara vänjer sig vid sin konst".

Tja, alla bryr sig om Midorias quirk eftersom alla naturligt utvecklade quirk inte skulle orsaka så mycket skada för hans användare så det är möjligt att alla har sin egen tvivel om hans quirk och i början avsnitt när Bokugo fick reda på att Midoria använde sin quirk för att klara examen han berättar för alla att han var konstig när han var liten även om de inte tror det, men dessa två skäl räcker för att utlösa deras nyfikenhet.