Anonim

Kate Bush - Running Up That Hill - Officiell musikvideo

Hon ser söt ut och allt, men varför har hon vingar som spruter från sina rötter. Ska de hjälpa henne med något?

2
  • är det inte bara hennes karaktärsdesign? För att göra karaktären unik för varandra tenderar mangaka att lägga till några prydnader i karaktären så att vi lätt kan känna igen dem
  • Men hon verkar också kunna flytta dem efter behag ibland (t.ex. avsnitt 157) vilket skulle indikera att det är en kroppsdel, så vem vet. Jag kom ärligt talat hit och undrade varför hon verkar kunna flytta håret och vingarna efter behag ...

Jag måste rösta på teorin om hårtillbehör. Och vi vet från Fairy Tail Zero båge att hon alltid ville träffa en älva. Så, fairy wing pannband, med pannband delen gömd i håret? För de flesta av de Fairy Tail Zero båge visas hon med hårvingarna. Men i avsnitt 97, strax efter att ha lärt sig magi, introducerar hon sig själv igen som "Black Magic Mavis".

Efter att ha gjutit "Law" i avsnitt 98 och 99 är hon medvetslös och i sängen med sina trasiga kläder har bytts ut och inga hårprydnader.

Efter att hon återfår medvetandet tror jag inte att vi någonsin kommer att se henne igen utan hårvingarna så långt jag kan minnas förutom i några återblick till hennes ungdom i sista avsnittet av Fairy Tail Zero båge, avsnitt 100.

Jag tror att det är ett extra tillbehör som bärs av henne inte för något uttryckligt syfte. Kanske för att likna en ängel eller älva.

Här är några bilder av Mavis Vermillion ung utan vingarna

Jag tror att hennes vingar helt enkelt är något som gör henne unik, men kanske kommer de senare att avslöjas av konstnären, skaparen etc. *** Mavis är väldigt unik men hon har fortfarande en vanlig karaktär. Om du tänker på det kan hon förmodligen förväxlas med en vanlig karaktär. *** De flesta karaktärer har något om sig: Natsu har sin halsduk, Lucy har sina nycklar och djävulens svanspiska, Gray har sitt strippproblem. Det är förmodligen bara en av dessa egenskaper som varje karaktär har.

Jag vet att det inte är något tillbehör för i en av scenerna Mavis Vermilion är i, hennes öron rör sig upp och ner på grund av hennes reaktion på en sur mat som betyder att de är riktiga. Hon håller också på dem även i vattnet vilket skulle få dem att blötläggas om bara en rekvisita. Trots att när Mavis är på sjukhuset är de borta, det beror på att som sagt de rör sig så att de gick tillbaka i håret. Tror du fortfarande inte på mig? När hon var liten hade hon två ko-slickar precis där öronen skulle vara i den framtida versionen av sig själv. Under den tiden utvecklades de fortfarande. Och några andra gånger är öronen nere eftersom hon vill att de ska göra det. Och de föll aldrig av när hon föll på de stora magiska spelen. Så det bevisar att hon har vingar för öronen. Och här är bevis:

4
  • Hej. Kan du lägga till källor (anime-avsnitt, mangakapitel etc.) för att stödja dina påståenden? Källor krävs och uppmuntras starkt på den här webbplatsen, och ditt påstående att hon har vingar för öronen och att de rör sig tillbaka i håret och framåt övertygar mig inte. Det visades aldrig i mangan att dessa är så, så ytterligare bevis behövs.
  • Om händelserna du citerar är bara en anime, gör det ditt argument svårare att bevisa. Försök hitta stödjande information som sammanfaller med både anime och manga.
  • titta på fairy tail OVA avsnitt 1 så ser du att hennes öra rör sig
  • Det enda fallet bevisar dock inte att hennes öron kan röra sig. Som jag nämnde, försök hitta källor som kan sammanfalla i både manga och anime vilket förklarar att hennes öron kan röra sig. OVA du nämnde verkar innehålla händelser som endast är anime. Såvida de inte anges som kanon och att det finns officiell information som stöder ditt påstående, kan det inte vara sant.