Anonim

CANAAN AMV - Mind as Judgment Full

Jag såg den här anime dubbad på Netflix för ungefär 3/4 år sedan. Det ligger i en magisk fantasivärld. Det finns en människa som arbetar på en pub, men han måste bära kattöron eller annars jagas han. Sedan finns det denna riktigt coola karaktär som kraschar in och tar honom på ett äventyr.

I det första avsnittet lämnade de på en båt som de antingen stal eller tillverkade själva, med en pratande djursak medan polisen gick efter dem.

Jag tänker att de är på jakt efter att hitta något eller annat. Killen som måste klä sig som en kattperson är lång och smal med ljusbrunt / mörkblont hår. Huvudflickan har långt rosa hår, och jag tror att hon har krafter och har ett djur som sin följeslagare.

Jag har letat i ungefär 2/3 år och går mentalt. Snälla hjälp!

Anime du letar efter heter Sands of Destruction. Det var ursprungligen ett Nintendo-spel och 2008 fick det en anime-anpassning.

Det äger rum i en värld där människor tjänar som boskap för den härskande odjuret. Pojken i baren heter Kyrie och flickan är Morte Ashela.

2
  • DETTA ÄR DET!!!! TACK så mycket !! DU ÄR EN LEGEND! Du har bokstavligen räddat mig!
  • ^^ du är mycket välkommen och tur. Jag såg bokstavligen det första avsnittet dagar innan du skickade frågan.

Jag tror att anime du söker är "Loveless".

det var på Netflix, huvudflickan har rosa hår och det finns denna Koya Sakagami-karaktär som tvingas bära kattöron.

Älskvärd Wikipedia-sida

3
  • 4 Kan du utöka ditt svar ytterligare och förklara varför är det den anime han letar efter?
  • det var på Netflix, huvudflickan har rosa hår och det finns denna kärlekslösa. wikia.com/wiki/Kouya_Sakagami som tvingas bära kattöron
  • @ LeonelAraújo, det är bättre om du redigerar den informationen i stället för att lämna den som en kommentar