Anonim

進 撃 の 巨人 -Eren säger till Mikasa: Jag har alltid hatat dig [Fan Animation]

Tydligen i Kapitel 112 av Attack på Titan manga, säger Eren att Mikasa är en slav. Under hela sitt liv verkar det som om de har varit vänner. Har deras vänskap brutits på grund av detta?

Lämna också, om möjligt, några teorier om vad som kan hända mellan de två, t.ex. ett slagsmål.

Varning: Några spoilers nedan.

Om du tittar på de efterföljande sidorna av Kapitel 112, Eren säger verkligen att han hatar Mikasa och avslöjade att han har gjort det sedan de var barn

.

Huruvida han menar det eller inte är dock en helt annan sak. Han kunde eller kunde inte ljuga. Anledningen till att han gjorde det eller om han ljög kan vi ännu inte veta på grund av brist på information.

Vad vi dock vet är att i Kapitel 115,

det avslöjades att Eren och Zeke hade ett samtal, medan Eren gick med på Zekes plan för folkmord för att utplåna Eldian-rasen. Anledningen var att om de aldrig föddes i första hand skulle det inte finnas något lidande och Eren ser det som deras "frälsning". Han drev bort alla han känner, inklusive hans två nära vänner, Armin och Mikasa förmodligen för att lindra smärtan han skulle känna och bryta eventuella anknytningar eller känslor han kände gentemot de tvåmed vetskap om att han snart skulle vara ansvarig för deras död, om deras plan lyckas.

Skulle det vara möjligt för Eren och Mikasa att slåss? Detta är spekulation men jag tror att detta kan underbyggas av fakta som nämns i Kapitel 112. I samma kapitel,

det avslöjades att Ackermans väcker sina krafter när de känner igen någon som en "värd". Eren erkändes av Mikasa som sin värd och någon hon var tvungen att skydda Jag tvivlar på att hon skulle kunna skada honom. Även när Eren sa de hårda orden och Armin var på väg att slå Eren, stoppade Mikasa fortfarande Armin, efter hennes klans "instinkter" när de vaknade.

5
  • 2 Jag har just läst någon annanstans på internet att Isuyama faktiskt får Eren att tänka på Mikasa som en mamma. google.com/amp/s/comicbook.com/anime/amp/2017/06/20/…
  • @Loading ... Det är intressant. Med tanke på den tid det publicerades och hur Eren är nu tvivlar jag på att han fortfarande ser henne som en mamma. Som älskare? Ser ut som han fortfarande inte gör det. Som en vän? Kanske inte längre. Jag kan inte vänta med att se vad som händer i nästa kapitel.
  • Jag tror inte att Eren och Mikasa kommer att träffas ett tag förmodligen kapitlet efter nästa eller till och med efter det. Jag känner att något kan hända mellan Armin och Mikasa men inte Eren.
  • 1 @Loading ... Um, kom ihåg att de åkte tillsammans till Shinganshina efter att Eren erövrade Mikasa och Armin, där Eren sa 'allt började', så om det finns någon händelse som rör någon av de tre (Armin, Mikasa och Eren), vi får se alla tre tillsammans, det vill säga, om inte något annat händer på vägen och de är åtskilda.
  • 1 Jag ville också påpeka att i anime när Eren får den grundande titankraften verkar han ha en stund med Mikasa. Jag kan inte säga om det är vänligt eller inte på grund av hur Mikasa agerade.

Jag har anledning att tro att det är tvärtom. Jag känner att jag kan bevisa att Eren verkligen älskar Mikasa. Även på ett romantiskt sätt.

SPOILER VARNING . . . I kapitel 120 avslöjar Eren för Ziek att han "bara följde med (honom)" för att komma till Ymir och att han "aldrig skulle delta i ett sådant skämt av en plan".

Detta betyder helt klart att han avsiktligt sårade Mikasa och Armin för att skjuta bort dem, särskilt för att han visste att Mikasa skulle försöka skydda honom och få sig själv i trubbel genom att göra det den här gången. Han ville inte avslöja sina planer för någon och höll allt för sig själv, vilket faktiskt är typiskt för Eren som alltid har velat vara den 'ensamma vargen' oberoende hjälte.

Nu när han får huvudet blåst av av Gabis åskbult [igen i kapitel 120] får vi en tillbakablick av minnen ... Som om det här är Erens sista tankar innan en förmodad död. Om du tittar noga på dessa minnen kan du se många av de människor och upplevelser som påverkade Erens liv, inklusive Armin som barn, Levi, krigarna, Annie, hans mor, några scener från hans barndom, några rekryter, befälhavare ... Men en slående skillnad är att den största bilden som upptar mest utrymme i hans tankar är minnet av Mikasa som ser tillbaka på Eren medan hon bär trä på ryggen som barn. Hennes hår flyter och löv faller runt omkring henne. Detta visar tydligt en mjuk romantisk bild av en tjej som vanligtvis inte är så mjuk och ömtålig ... Om Mikasa bara var en kamrat eller moderlig person för honom, tror jag att hans minne om henne kan avbildas på ett helt annat sätt, till exempel av att hon kämpade för honom, försökte skydda honom eller åtminstone ha på sig sin utrustning som soldat. Men istället får vi den här mjuka (ganska stora) romantiska bilden av att hon ser tillbaka på honom. För mig är min vän ett bevis på att Eren faktiskt älskar Mikasa och inte på ett broderligt sätt. Oavsett om han vet det eller inte, så tror skaparen omedvetet att Erens karaktär är kär i Mikasa, oavsett om han tänkte indikera detta eller inte.

Genom denna manga känner jag att Hajime visar att även om han inte har någon medveten avsikt att placera dessa karaktärer romantiskt tillsammans, exponerar han oavsiktligt och omedvetet Erens känslor om Mikasa genom mycket dolda meddelanden som kanske inte ens han själv hade för avsikt att visa.

!