Anonim

Megan Nicole - Escape [Officiell musikvideo - YTMAs]

I del 4 av Black Lagoon: Robertas blodspår, Attackerar Shenhua Roberta och backas snabbt upp av Sawyer och Rotton. Roberta bryter Sawyers motorsåg och en av Shenhuas kukris, har de två hållna i pistol ... sparkar sedan bara Rotton i bollarna och går bort och sparar dem alla tre.

Jag har inte sett del 5 ännu, men hittills är det enda gången Roberta har visat barmhärtighet i hela OVA. Senare i del 4 reagerar hon på Eda hjälpa henne genom att lova att döda henne smärtfritt, ändå sparar hon här tre slumpmässiga främlingar som försökte döda henne, varav två tredjedelar fortfarande var beväpnade i någon form. Jag förstår inte varför.

Det kan vara så att Roberta bara försöker komma ikapp med de amerikanska soldaterna och / eller Garcia och inte vill slösa bort tid på att döda dem, men hon verkar inte ha så bråttom - som jag noterade, hon promenader bort från händelsen i fråga. Det kan också bara vara att hon har blivit helt galen vid denna tidpunkt, och att försöka analysera sina handlingar är slöseri med tid. Men jag skulle vilja prova ändå.

Varför dödade inte Roberta Shenhua, Sawyer och Rotton?

För att upprepa: Jag har inte sett del 5 ännu, så jag vill inte googla någonting om jag stöter på några spoilers. Om svaret är "titta på del 5", så var det.