Anonim

\ "Jag minns fortfarande världen från ett barns ögon \" - Itachi

Under fjärde världskriget i Shinobi avslöjas det att Madara efter att ha förlorat mot Hashirama i slutet av dalen implanterade Hashiramas celler i hans sår

vilket ledde till att han väckte Rinnegan.

Senare avslöjas också att:

Madara och Hashirama är migranter från Indra och Ashura, och man behöver både Indras och Ashuras chakra för att väcka Rinnegan.

Om Hashirama istället hade implanterat Madaras celler i hans kropp, skulle han också ha gjort det

väckte Rinnegan?

3
  • Är en delning inte en förutsättning i de flesta fall? Till skillnad från Nagato som föddes? så här.
  • @iKlsR Nagato föddes inte med Rinnegan. Det verkar som att du inte är uppdaterad med den senaste "utvecklingen". (Jag säger inte att du borde vara det.)
  • För att svara på frågan: Han skulle vara oövervinnlig!

Det är inte cellerna utan ögonen han skulle behöva ha Rinnengan, det här är från Naruto wiki:

Eftersom Rinnegan utövades av Sage of the Six Paths, sammanfogade chakrat av sina två söner, Indra Ōtsutsuki och Asura Ōtsutsuki, i ens kropp fram Sage's chakra, som kan utveckla deras Sharingan till Rinnegan. Detta bevisades när Madara Uchiha, Indras reinkarnation vid den tiden, väckte dōjutsu från sin eviga Mangekyō Sharingan genom att införa DNA från Hashirama Senju, Asuras reinkarnation vid den tiden, i hans kropp; det manifesterade sig dock inte förrän många år senare när han var nära döden. Vid något tillfälle efter detta skulle Madara implantera sina ögon i Nagato - en ung pojke av Senju härstamning.

Det finns också en teori från Orochimaru och Kabuto, som säger att Sharingan kom från Rinnegan, så utan dessa ögon ingen Rinnegan:

De teoretiserade att eftersom Sharingan härstammar från Rinnegan, var det möjligt för dōjutsu att förändras till Rinnegan som en del av en "naturlig utveckling"

3
  • Ja, du spikade det. Rinnegan behöver till synes Indras chakra, Asuras chakra och en Sharingan.
  • Borde det vara "Evig Mangekyo Sharigan" eller "normal Sharingan" skulle göra?
  • @KaguyaOtsutsuki står det Sharingan, från wiki.