Anonim

Makeup Tips: Hur man applicerar Long Lasting Foundation | OMSLAGSFLICKA

Jag läste det förmodligen för ett eller två år sedan, men jag är ganska säker på att det var äldre än så. Dess konststil var extremt detaljerad, kanske till och med för mycket. Det var också ganska våldsamt (t.ex. kastar en karaktär vid något tillfälle ett handfat eller något liknande genom en annans kropp).

Historien handlade om en grupp studenter (kanske gymnasiet, inte så säker på det) som "bygger" ett Frankenstein-ish monster som skulle tjäna dem att göra ... något? Jag kommer inte riktigt ihåg det.

Monsteret i slutet gör uppror mot gruppen och slaktar dem alla.

De kidnappar och kanske våldtar en av sina lärare.

Gruppens ledare hade någon form av "svart stjärna", och någon gång möter han en förmögenhet som berättar för honom att den svarta stjärnan är ett tecken på stor ondska och att människor som Hitler hade en, men också att pojken skulle bli ännu mer framgångsrik än dem.

Jag är ganska säker på att det hade en anime-anpassning, men det var mindre blodigt och accepterades inte bra.

REDIGERA: Jag är absolut inte säker på detta, men titeln kan ha varit varelsen.

Det här är Lychee Light Club. På omslaget kan du se den svarta stjärnan, symbolen du nämnde, på ledarens handske. Han fick verkligen höra av en spåkvinnare att han skulle vara mer ond än Hitler - och han är stolt över det.

Frankenstein-monsteret du tänker på är Litchi. Han drivs av litchifrukter. Han skapades så att han kunde fånga vackra flickor för klubben. Han upptäcker kärlek från en av sina fångna kvinnor och förråder klubben medan han försvarar henne.

Anime är betydligt mindre mörk än mangan och karaktärerna är i en chibi-konststil

1
  • Inga problem, det var en jag undrade över i åldrar också :)