Anonim

Blackbeard - Flera djävulens fruktteorier | Tekking101

Vet någon varför Sabo åt Mera Mera-frukten?

Jag trodde att Luffy verkligen ville ha den här frukten eftersom det var djävulens frukt som hans bror Ace åt.

Sabo tog Luffys plats i Colosseum för att få frukten åt honom.

2
  • Jag tror att det var för att han inte ville att andra skulle få sin brors frukt. Eftersom Sabo också är en bror, tror jag inte att det är luffigt att han äter det.
  • Eftersom oda fick honom att äta det. kan det finnas ett svar på den här frågan? Jag kan inte hitta någon anledning förutom att det är så oda skapade sin historia. eller jag kan inte förstå frågan.

Sabo tänkte aldrig få frukten för Luffy. När han dök upp i den här bågen var hans första ord

"Jag låter dig inte få Mera Mera-frukten, Strawhat Luffy!"

Sabo tänkte alltid äta den, och Luffy var bra med det. Luffy kan uppenbarligen inte äta det själv, han ville bara ha någon han gillade. Han lämnade colosseum mycket glad och förstod att Sabo skulle äta det. Det kom inte från ingenstans alls.

1
  • hmm ja du har rätt, verkar logiskt.

Novell: Sabo ville äta Mera Mera-frukten för att han, som Luffys och Ace "bror", skulle ärva sin vilja (få sin ande att leva vidare).

Lång historia: Han åt det för att han gjorde det innan finalen, för han sa. ville ärva Ace testamente. Tja, han och Luffy, enligt detta uttalande: "Vi är de som kommer att ärva hans vilja!" Dessutom kan Luffy uppenbarligen inte äta det, och vem är bättre att komma med för att äta Ess frukt, då hans andra bror Sabo !? Allvarligt, när Luffy väl insett att Sabo inte dödades, skulle han uppenbarligen låta honom få frukten, eftersom han är Luffy och Aces bästa vän / "bror".