Anonim

Rum - Spelas nu

Jag ser inte den här anime mycket, men jag läser alltid på webbplatser och bloggar att Naruto är gay och brinner för en annan karaktär, Sasuke.

Är detta sant?

3
  • OP Jag ger dig en varning beware the yaoi/yuri fanfiction nästan alla populära serier har någon form av homo-erotisk fanfiction kopplad till sig. Inte för att det är en dålig sak men det kan vara lite konstigt för någon som är ny på hobbyen
  • Det här är en bra fråga. Varför har den så många nedröstningar?

Naruto är inte homosexuell eftersom han föredrar samma kön eftersom Naruto i slutet av serien gifter sig med Hinata och har två barn, Boruto och Himawari. Sasuke gifter sig också med Sakura och har ett barn som heter Sarada.

Men som alla fandom finns det också de som gillar / älskar transport av samma kön. Naruto hjälpte dock fansen längs med det i det tredje avsnittet av anime "Sasuke och Sakura: vänner eller fiender?" (som anpassar det tredje kapitlet i mangan), där Naruto och Sasuke kysser.

Naruto och Sasuke argumenterar och fortsätter sedan att blicka på varandra tills en pojke som sitter framför dem av misstag stöter på Naruto och får honom att falla framåt och av misstag kyssa Sasuke, till allas avsky.

Detta resulterar i att Sakura blir förbannad och kommenterar hur Naruto bara stal Sasukes första kyss som hon ville ha.

1
  • 4 förutom det faktum att han gifter sig med hinata, var naruto kär i sakura från början och vi vet hur mycket han gillar sina sexiga jutsus :).

Naruto är inte gay.

Du har rätt när det gäller att han är passionerad för Sasuke, men det är bara för att Naruto tänker på Sasuke som sin äldre bror, eftersom han själv inte har någon familj och förlorar någon som han kan ringa sin familj senare i anime. Han brinner för Sasuke på grund av det band han skapade med honom och kommer inte att låta det bandet gå oavsett vad.

Naruto anser Sasuke både som sin bästa vän och hans rival. Det är ett svårt förhållande och han har varit känd för att besätta Sasuke under hela anime.

Ett mycket bra exempel på sådan besatthet inträffar när Sasuke lämnar. Naruto överger bokstavligen allt annat (inklusive hans kärlek till Sakura) de närmaste åren för att träna för att få honom tillbaka. Det faktum att när han ser en glimt av honom ropar han sitt namn som en galning gör inte hans besatthet mindre uppenbart. Till och med Sakura (djupt kär i Sasuke) ger upp honom innan Naruto gör det.

Men det har inget att göra med sexuell läggning. Det är bara besatt av någon, något som absolut inte är okänt i anime, där många saker blåses ur proportioner. Naruto är rak.

Människor hävdar att han inte är gay, men de sticker fingrarna upp i varandras rumpor när de gör "One Thousand Years of Death" och han gör sin "Sexiga Jutsu"!

Han är inte öppet gay, men det finns sexuella ögonblick!

Naruto gifte sig och ha två barn betyder inte att han inte är gay.

I ett verkligt liv gifter sig slutna människor för att skydda sin sexuella identitet eller några av dem tror att deras sexuella kan förändras till heterosexuellt sätt. Det finns ingen sexuell preferens eftersom heterosexuell inte är ett val precis som homosexuellt inte heller är ett val.