Anonim

Avsnitt 1 - Skotten kommer !!!

Spoiler varning! Gå inte vidare om du inte är uppdaterad med mangan eller att du inte har något emot att bli bortskämd.

I Kapitel 112 av Shingeki no Kyojin, enligt Eren, kan Ackerman släppa loss sin makt när deras värd är i fara och de kommer ofta att ha huvudvärk när deras inre kämpar mot instinkt av Ackerman-blodet.

Han berättade sedan för Mikasa att hennes taggning överallt där Eren går är bara från hennes Ackerman-blod eftersom Eren är hennes värd.

Levi är också en Ackerman och som sett flera gånger, kan han nästan omänskliga bedrifter som att slakta en horde titaner ensam. Mina frågor är vem var Levis värd? Var det Erwin? Om så är fallet, har vi bevis för att det var han?

0

För Levi är den personen Erwin. Han har erkänt Erwin som en existens som han ser upp till. Det är en del av Ackerman-blodlinjen, eller en instinktiv del av dem, kan du säga.
källa: Hajime Isayama, svarets bok

Jag tror att svaret är ganska uppenbart Erwin Smith. Erwin var ett av de enda människor som Levi respekterade ovillkorligt, och från vilka lydde varje befallning som visade Levis enorma förtroende för Erwin. Dessutom, strax före återkomsten till Shiganshina, hotade Levi att bryta Erwins ben för att se till att han inte kunde gå i strid för att se till att Erwin inte skulle dö. Så ja, det verkar som om Erwin var Levis "värd".

Med detta sagt motbevisar Levis anslutning till Erwin Erens tro att Ackerman's (Mikasa) är slavar / boskap utan fri vilja. För trots att Erwin till synes var "Levis" värd, när han behövde välja mellan Armin och Erwin för att rädda Levi, valde han fortfarande Armin, vilket betyder att Ackermans trots att han präglar någon som Uri för Kenny, Erwin för Levi och Eren för Mikasa fortfarande kan att fatta val av egen fri vilja som kan äventyra eller till och med döda deras "värd" som Levi gjorde av Erwin

2
  • Snyggt skrivet svar. Jag tror att detta svar behöver någon form av referens från någon av wiki för att accepteras av användaren. Vänligen länka om du har några.
  • 1 Eller att det var Erwins önskan att låta honom dö, så Levi kunde inte lyda det.

Det finns inget bevis för att den här anslutningen Ackerman-host faktiskt finns. Dessutom i det senaste kapitlet (118):

Armin spekulerar i att Eren har gjort det hela för att övertyga alla om att han sitter med Zeke.

SPOILERS !!